maanantai 30. joulukuuta 2013

Kuulumisia sekä uuden vuoden odotusta!

Nyt olisi varmaankin olisi aika esitellä muutamia joululahjoja kuin ostoksiakin ja kertoilla joulun jälkeisen arjen sujumisesta. Joulun päivinä kanitkin olivat alakerrassa, koska en tahtonut niiden syrjäytyvän yksin huoneessani. Nyt kuitenkin kaksikko majailee jälleen täällä ja ovatkin ottaneet yhden pahvilaatikon viskelemisen elämän tehtäväkseen.


Biltemasta löytyi ylisöpöjä harjoja, jotka oli sitten pakko kulettaa naapuriin, että voin harjailla poneja vaaleenpunasilla harjoilla.


Slavan joululahja panta, myöskin Biltemasta. Viimeisessäkin hieman reilun kokoinen, mutta ei merkittävästi. Hihna on Slavan ensimmäinen hihna, mutta sattui nyt olemaan kiinni pannassa, joten pääsi kuvaan mukaan.

Myös mainitsemani komposti kehikot ovat löytäneet paikkansa. Niistä on tehty aitausta kaneille mun huoneeseen, joka ei ole ihan vielä muotoutunut lopulliseen malliinsa. Ne on nyt kiinnitetty noilla ihme vietereille, mitkä tuli mukana muttamutta, empäs osannut kiinnittää niitä (terveisin piiloblondi), joten ne on aika heikoissa kantimissa mutta ei kai tuo niin vakavaa ole. Pitäis vaan hommata niitä nippusiteitä.

Kanit pitäis muutenkin pestä tai jotain, koska ne haisee jäätävän pahalle, ties missä kusessa ovat pyörineet aikansa kuluksi. Slaava saikin oman osansa pesusta, koska oli vissiin hirmu hauskaa pyöriä kirjaimellisesti paskassa. Jouduin pesemään kahdesti ennen kuin se löyhkä irtosi. Koiran pesussahan meillä käytetään tavan Linna shampoota, Mimin kasvattajan suosituksen vuoksi.

Olen myös tosi nörtti ja raahasin meidän pöytäkoneenkin huoneeseeni. Äiti osti itselleen uuden kannettavan, jonka vuoksi pöytis jäi mulle. Isoveli taas toi mulle kannettavan väliaikaseks, että saan ostettua uuden, mutta tää nyt toimii sen verran mukavasti että sovittiin että saan tän joululahjaksi ja säästelen pikku hiljaa uuteen.

Huomatkaa Andy ja Simssin päivitys.Huomennahan on uusi vuosi ja tänä vuonna pikkuraketteja on ostettu vain kolmella kympillä, mutta kaupantekijäisiksi on saatu muutamia pikkubonuksia. Koska vietämme uutta vuotta perinteikkäästi yhdessä tuon lähimmäisen naapurin kanssa, on meille varattu mukavasti lanitus aikaa (=koko yö) ja pikku biitit Baileysiakin saatetaan maistella - ihan vain vuoden loistokkaimman juhlan kunniaksi oli hyvä investoida. Itsehän odotan uutta vuotta aina sata kertaa enemmän kuin esimerkiksi joulua. Mimi vaan ei ehkä ole asiasta samaa mieltä, jonka vuoksi meidän pihassa on rakettien ampumiskielto ja on aina patikoitava kauemmaksi.

Pitänee ottaa muutama kuva pommivarastostakin ennen kuin ne räjäytetään!

Ja niin! Meille on tiedossa mahdollista perheenlisäystä helmikuun alusta jos kaikki menee niin kuin elokuvissa. Jokin aika sitten otin yhteyttä erääseen roborovski kasvattajaan, joka eilen oli laittanut sähköpostia että nyt on poikua syntynyt ja jos kaikki menee hyvin, voi olla että sieltä meille kaksi neitokaista muuttaakin. :3 Itse asiassa tilasin jo ennen tiedon saamista Peten koiratarvikkeen alunnusmyynneistä dunan ja kuljetusboksin ja nyt jänskättää tosi paljon!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti