lauantai 7. joulukuuta 2013

Nothin's gonna' stop us, no not this time

Onnistuin sitten ensimmäisenä kusemaan noi linkit. Sen kerran kun ajattelin että "ei mun tarvi tallentaa tätä photoshop versiona, kun ei näin helpossa hommassa voi olla korjattavaa" nii naps, ne onkin turhan tilavat ja väärä välimäärä joidenkin nimien välissä, mutta ei kai siinä, olkootsa noin jonkin aikaa. Linkkien takaa ei juurikaan tekstiä vielä löydy ja ne kirjoittelen kunhan kerkeen ja jaksan.

Nyt kuitenkin esittelen mun tiimin tässä postauksessa silleen nopeaan, että vieraillakin lukijoilla on pieni käsitys!

Ensinäkin meillä asuu kolme narttu koiraa.


Slava, saksanpaimenen ja venäjänajokoiranristeytys. Pelkää vieraita ja ei ole motivoitavissa, mutta silti tää on meidän paras koira ja kaikista rakkain. Syntynyt 2012.


Tähti Nallen Mimi, "Mimi", on japaninpystykorva ja mun eka ikiomakoira. Se pyörii. Paljon. Syntynyt 2007.


Taikurin Yrtille, "Nappi", schipperke. Nappi on meidän vanhin koira, isin ja minun yhteinen lemmikki. Mutta enemmän se isin on. Syntynyt 2006.

On mulla myös jänöjä.


Sätkynukke, Sätkä, poikapupu, playboypupu, pleijjeripupu. Tää on mun kultapoika tilanteessa kuin tilanteessa, tilanteesta riippuen. Mustaviittakuvioinen puolitoista kiloinen loistokkuus.


Elviira on myös aika hieno, Sätkynuken sisko. Elviira on meidän perheen lihapulla ja sekin on tällä hetkellä n. puolitoistavuotias. Tarkkaa ikäähän ei tiedetä tältä kaksikolta.

Kissoja on on vain yksi vakituisesti ja isosiskon miirut käyvät sillon tällön kylässä.


Eli hän on... No, ei mulla ole varmuutta sen oikeasta nimestä, mutta uskoisin sen olevan Harald. Kissa, Kissiäinen, Marri ja niinpäinpois on isosiskoni samannäköisen kissan veli, vuodelta 2009.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti