lauantai 7. joulukuuta 2013

Scream! Shout! We are the fallen angels!

Sillon kun inspis iskee kovasti perseelle, niin ei auta muu kuin väkertää joku banneri ja iskeä se uuteen blogiin. Suunnitelmissa on ollut jo pidemmän aikaa tehdä yhdistetty kuulumis-vammaus-on-mulla-eläimiäkin-blogi ja siitä se ajatus sitten lähti. Blogin nimi ei varmaankaan ole kovin pysyvä, ei tiedä vielä, mutta sillon kun hoilaa yksin kotona Black Veil Bridesiä, mitä muutakaan voi syntyä?

Vanha kunnon Jedihauvat liikenteessä -blogi paineli hus helvettiin, kuten myös jokunen muukin vanha angstidaa-blogi, joita kukaan ei ikävöinyt, joten olihan se ihan sopivaa tehdä tämä. CALL NINE ONE ONE NOW! On ainakin vielä hetken toiminnassa ja saattaakin jäädä ikuisiksi ajoiksi lillumaan bittiavaruuden syövereihin, mutta pääpaino tulee olemaan tällä sekasikiöllä, jota ainakin vielä kutsumme Perfect Weaponiksi. Kiitos.

On mulla oikeesti taustakin tänne, mutta koska blogger koodaus on homojen jhommaa ja blogger on etenkin runkkari, kun on alkanut valkoisen vihaajaksi ja näin ollen heittää valkoisen harmaaksi, niin taustaa ei sitten tule ellen keksi jotain toista taustaa, eli ulkoasu saa luvan olla tylsä. End of fucking story.

Nyt kun alkuhöpinät on pitkän kaavan mukaan selitetty, olisi ehkä hyvä kertoa tarkemmin mitä blogi tulee sisältämään? Tai no ei ehkä, mutta teen sen silti. Ensinäkin omaan suhteellisen laajan elukkavalikoiman, joka sisältää koiraa, jänöä ja kissaa. Blogi kertoo eniten varmastikin näiden myttyjen ei-niin-mielenkiintoisesta arjesta kera kuvien enemmän tai vähemmän, kameran ja puhelimen yhteistyökyvystä riippuen. Omaa kameraa en omista, mutta isosiskolta on aina hyvä varas-- lainata digikameraa omaan käyttöön. Blogi käsittelee myös kirjoittajan huonosti sujuvaa koulun käyntiä, elämän ihmeellisiä oivalluksia sun muuta yleistä perseilyä, harrastuksista kaikkeen epäolennaiseen.

Kohta mappailen ihqut linkit, mistä pääsee tutustumaan kirjoittajaan joka tunnetaan Kriduropinina ja Jediriinana ja niiden muunnoksina sekä sen tiimiä (koska pokemon). Loistokasta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti