sunnuntai 22. joulukuuta 2013

You left me with these broken lies

Päivittelytauko on aina välillä hyvästä, etenkin jos on joutunut ottamaan projektikseen huoneen siivoamisen, joka ei ole tosiaan kahden tunnin, vaan kahden päivän homma. Vaatekaappi ja kirjahylly saivat painua hus helvettiin ja vaatteiden säilytyspaikaksi tuli kaksi lipastoa - joihin eivät kuitenkaan meinaa mahtua vaikka heitin varmaan viisi muovikassillista jo pois, ehkä olisi pitänyt luopua vielä toisista viidestä... :D

Mutta näin ollen kanitkin muuttivat huoneeseeni, esittelen joskus hamassa tulevaisuudessa jänöjen asumuksen uudelleen, kunhan se nyt pääsee lopulliseen muotoonsa ja aika riittää. Viime viikon lauantaina tosiaan kävimme äitin kanssa Jyväskylässä ja sieltä oli tarkoitus ostaa vapoa, mutta Agrimarket ei ainakaan internetin ihmeellisen maailman mukaan ole viikonloppuisin ystävä, joten tyydyin kompparikehikoiden hamstraamiseen Biltemasta.  Reissun aikana tuli toki muutakin osteltua, kuten muutamia joululahjoja, mutta ei niistä sen enempää. Myös omat joululahjani postista saapuivat ja ovatkin olleet kovassa kulutuksessa heti alkuun, ne esittelen joulun jälkeen.

Kuvia ei nyt valitettavasti ole, koska en jaksa hakea kameraa alakerrasta, mutta joulun jälkeen blogi lupaa aktivoitua kivasti!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti