sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Materialismionnellisuus ja räkätauti


Hamsterien tuleva koti ja kuljetuskoppa tulivat, mutta kamera ei ole ystävä, joten nyt on vain valitettavasti säälittävälaatuinen kuva kuljetuslaatikosta. Vähän vaivaa että tuo reiät ovat varmaankin liian suuret, mutta tulin siihen tulokseen että jos nyt roboreissulle lähdetään, niin pystyn sen tunnin vahtimaan etteivät luikahda karkuun.


 Halusin myös ottaa kuvan pari jaksoa sitten koulussa painamastani tyynyliinasta. Kaikki tutut tietää mikä se on, se on ahma. Ahmat ovat pakkomielle. Opettaja yritti tyrkyttää että tee useampi ahma siihen, mutta ahmat eivät ole laumaeläimiä, joten eihän niitä voi tehdä montaa samalle tyynylle, voi tulla riitaisia unia.


Uusi vuosi kului Tekken5'sta pelaten. Tuossa naapuri oli mukavasti häviöllä, HEHE. Tosin ei me vastakkain voitu pelata, koska toinen ohjain ei lähtenyt toimimaan, tai siinä usb-kohdassa täytyi olla vika koska kumpikin ohjain toimi ykköspaikassa, mutta sellasta sattuu.

Muttamutta, Sätkynukke harrastaa räkätautia. Sillä on antibiottikuuri menossa, huomenna olisi viimeiset lääkkeet otettavana. Sätkä ei ole ihan onnessaan asiasta, etenkään maitohappobakteerista, jonka se on oppinut hienosti olemaan nielemättä ja sitten se valuu mun käsille ja se haisee niin pahalle, miellyttää kovasti.

Pitää yrittää saada jostain parempi kamera lainaan tai keksiä jotain että sais kuvia. :/ Slava pääsee leikkaukseen ensi tai sitä seuraavalla viikolla, se elukka nimittäin pitää steriloida ja pitää nyt kattoo että kummalla viikolla käy paremmin. Siitä sitten lisää, kunhan aika koittaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti