sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Dataamista perse homeessa

Mää oon vaan chillaillu kotona, enkä oikein oo tehny hirveesti mitään niin ei oo ollu oikein kerrottavaakaan sen takia. Uimassa ja muutenkin urheilemassa pakosta muutamasti ja parii kaverii nähny pikasesti, mutta muuten oon toteuttanu tätä syrjäytymistäni aika tehokkaasti! Kuviakaan en oo ottanu, tai ehkä kaks kännykällä mutta ne ei ole julkaisu kelpoisia.

Oon kyl huomannu et mun koneen kannessa, login yläpuolella on joku teksti mutta en jaksanu sitä ikinä lukee. Nyt sitte yks päivä olin järkyttävän ahkera ja viimein luin ja hoksasin että oho, siinähän on Dimmu Borgirin tarra. Onneks se ei oo nii huono bändi ollenkaan, että tarvihtis hävetä koneen raahaamisia.XD Vähänkö ois harmittanu jos siinä ois ollu jonku... No en nyt keksi esimerkki bändii, mut jonku tosi huonon tarra ja oisin vaan kuljetellu konetta joka paikkaan. :D


Robovauvojen luovutus oli eilen, eli lauantaina 1.2, mutta pääsen hakee niitä vasta tiistaina! Hirvee hinku olis kyllä saada tyttöset jo kotiin, oon sisustanu niiden dunankin valmiiks. Tietty oishan siitä voinu kuvan ottaa, mutta oon juurruttanu perseeni nii hyvin tähän patjaan ettei pysty. Huomenna sitten lähdenkin isoveljen ja sen vaimokkeen kanssa käymään Tuurissa ja hakemaan niille kissaa! Kissa haetaan samasta paikasta, kuin mistä meidän Nappi sekä kissa ja isosiskon kissatkin on haettu, eli tuttu paikka siis. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti