keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Vauvvoja !

Wäywäy :3 Vauvat muutti eilen kotiin ja ne on aika luttanoita oikeesti! Olisin halunnu koko matkan vaan tuijottaa niitä siel kuljetuskopissa, mutta äitin ajamine alko tuntuu nii epävakaalle, että oman henkeni puolesta sitten sanoin että 'voin mä oikeesti ajaa jos sä et jaksa' ja sitten jouduin ajaa, yhyy.

Perheenlisäyksenä oli siis roborovski lapsoset, Wippee's Selina Sensation ja Wippee's Danette DreamTeam! Neidit ovat syöneet ja juoneet ja vaikuttavat oikein pirteiltä jo nyt, vaikka en millään malttas antaa niiden vaan olla, vaikka pakkohan se vaan on, että saavat kotiutua nyt rauhassa.

Wippee's Danette DreamTeam "Skyfall"

Wippee's Selina Sensation "Sounder"
Kuvia nyt ei oo vielä enempää, koska noita on tosi haastava ylipäätään kuvata ja ei viiti alkaa vielä häiritsemäänkään niitä liikaa. :)

Dunassa mulla on vielä väliaikasesti toi sen mukana tullut oranssikoppi toisena pesämökkinä, mutta sen tuun heivaamaan heti kun saan kehiteltyä jonkun kivemman. Onhan toi törkeen ruma ja muutenkin muovista ei ees kaiketi suositella. Se nyt kuitenkin menee tuolla ihan hyvin, vaikka selkeesti on molemmat huomattavasti mieltyneempiä siihen puiseen. Tässä joku päivä esittelen dunaa muutenkin paremmin!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti