sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

I don't owe you anything

Elikkä joo, iski sellane inspiraatio kerätä tähän muutamia biisejä, joita oon viime päivinä huudattanut ja paljon! Tästä nyt joitain puuttuu, kun en tiiä kehtaanko julkasta (LOL) ja sitten muutamia oon aikasemminkin laittanu nii en viiti uudestaan!

Mutta ei kai siinä! Tänää värjään viimein hiukset jos jaksan. Iha normi musta vaan, mutta oon perusluonteeltani laiska ja hiuksien värjääminen on rankkaa. Mut huomaa että kevät taas tulossa, kun aina kaupassa käydessä hipeltää sitä blondiapurkkia siellä... Saa nähä kuinka kauan pystyn vastustamaan, ettei tarvii sitten taas huutaa että "mitä vittua mä oon tekemässä", kun se värinpoisto on päässä. :D:D

Ja hei läskipää, pidä humalaiset sormesi erossa minu blogin kommenttikentästä, kiitos.

Tänään on muuten ohjelmassa operaatio pese Nappi ja Slava! Vähänkö rankkaa oikeesti, koirien peseminenki on järkyttävän työlästä, mutta ei siinä muu auta, kun Slaavattikin alkaa haisemaan pikkuhiljaa koiralle ja se jos joku on ällöttävää. :D Muutenkin pitää taas harjata koirat, kun karvan lähtöön kuolee ihmisiä ja kanitkin pitäis harjata, mutta niihi ei tehoo sitte mikää! Furminaattoril niinku saa vähäsen, mutta sekää toimi erityisen hyvin, huhuhuhu!

Vois testaa ottaa Napista jonku kunno rotta kuvan, kun se kastuu mutta saa nyt nähä viittiikö.

Mutta hyviä jatkoja, minä tässä vielä datailen ja juon ES ja sitten lähden ahkeroimaan, jeejee!

Black Veil Brides - Lost It All

of Mice & Men - The Depths


Black Veil Brides - Coffin


Papa Roach - The Enemy


Black Veil Brides - In The End

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti