lauantai 1. maaliskuuta 2014

She was more like a beauty queen from a movie scene

Skyfall
Sounder

Saimpas viimein edes muutaman kuvan otetuksi. Tai no oonhan mä aina sillon tällöin muutaman kuvan saanu otettuu, mutta ne on ollu niin huonoi ettei mitää mahiksii julkasta. Postauksen kuva-asettelu on epämääräinen, mutta ei nyt jaksanu alkaa säätämään!

Eli hamstereistakin on nyt edes pari kuvaa ja neidit ovatkin kasvaneet hirmuisesti! Skyfall on edelleen sellane kunno läski ja Sounder tasapainosemman näköne... :D No ei se mitään, pitäähän sitä tytön syödä. Otin muka dunastaki viimein kuvia, mutta kamera ei tarkentanutkaan joten ne on sumeita, enkä kyllä jaksa nostaa persettäni uusia kuvia varten, hehe. Kyllä mä sen vielä joskus esittelen!

Slavan kanssa me ollaan oltu vähän laiskoja ja skippailtu hihnalenkkejä. Ollaan menty tonne korpeen päin, missä ei liiku autoja tähän aikaan vuodesta ikinä, nii on saanu siellä sitten juosta vapaasti ja välillä ollaan pidennetty lenkkiä kävelemällä metsässä. Kuvien laatu on mitä on mutta eläkää asian kanssa, niin minäkin teen. Slavalla on aina toisinaan tapana löytää joku keppi ja sitten tuhota se, hauskintahan on sillon kun joku kokonainen pieni puu tarttuu mukaan ja se juoksee täysiä mun ohi ja samalla hakkaa mut sillä. :D

No mutta, viimeisessä kuvassa on sir Tahvo. Pyydän varmaan joskus tältä isoveljen vaimokkeelta jonkun paremman kuvan, kun tuo on sieltä kasvattajalta vaan nopeesti otettu. Tahvo on siis isoveljen luokse haettu nuori kissa, ikää oli hakiessa neljä tai viis kuukautta, mutta en nyt muista kumpi. Taustallahan Tahvossa on siamilaista, persialaista, norjalaista metsäkissaa ja tavan maatiaista. Meidän Nappi ja kissa ja isosiskon kissat ovat haettu tuolta samasta paikasta. Itselläni oli tuolta kissa kanssa, Ilari, jolla oli siamilaisen väritys, maatiaiset kroppa ja maailman pehmein lyhykäinen turkki ja silloin kun Ilarin sain, tiesin etten tulisi enää koskaan tyytymään "tavalliseen kissaan". Jotenkin noi sinisilmäiset erikoisemman väriset vei mun sydämen ihan kokonaan! Jos siis tulevaisuudessa kissan hommaan (kun hommaan, hehe) niin senkin tulen tuolta hankkimaan, kun on kuitenkin perhetuttu ja silleen. :)

No ehkä se oli vähän parempi postaus kuin muutamat aikaisemmat!
Kuuntelussa on Indican linnansa vanki
Juomapuolena toimii eilen avattu ES
Ja nyt pitää lähteä sir naapurin kanssa käymään vähän kylällä, sosialisoidun edes vähän paremmin pitkästä aikaa, jeejee! 

Paitsi että vielä pakko ihquttaa! Mä oon kuunnellu ihan tosi paljon Breathe Carolinan versioo Michael Jacksonin Billie Jeanista ja se on niiiiiiin loistava! Ja tuosta alapuolelta voit sen kuunnella jos kiinnostaa. :)


Jonnexmon kuittaa

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti