maanantai 3. maaliskuuta 2014

What if I can't forget you?

Koska olin laiskapaska tänä aamuna, enkä päässyt sängystä millään ylös aamulla kouluun lähtöä varten, niin jäin sitten kotiin (you dont say :D). Herätys oli seittemältä ja olin nukahtanu tyylii viiden aikaan ja sen ja seittemän välissä ehdin herää monesti. Sama edellisenäki yönä, että ei hirveesti tullut nukuttua, niin jotenki ollu iha tyhmä olo nyt ja oisin varmaa ajanu ojaankin jos kouluun olisin lähtenyt. Sataa vaan lunta ja silmät iha ristissä. :D

No päätin tossa äsken sitten olla reipas ja ulkoilutin hauvoja. Eka käytiin Slavan kaa se perus tonne korpeen, että vaan vähän hihnassa. No sehä veti iha lintassa kun lumen alla sellane kunno peilijää, monestikohan sillä oli naama kinoksessa ku veti lipat, hehe!
Sitten heitin Slavan sisälle ja otin pikkutessut tohon pellolle vähäks aikaa, yritin muka kuvia ottaa mutta Nappi on tyylii epäkuvauksellisin elukka ikinä ja Mimi sinkoilee eikä siitä tällä kameralla saa yhtään hyviä, mutta tossa nyt kuiteski muutama.


En sitte tykkää yhtää käydä missään Napin ja Mimin kanssa, etenkään Napin, kun korvat on kyllä päässä mutta ei vissiin hirveen toiminallisesti. Ne on ollu nii huonotapasia aina, että hävettää ja jos joku joskus kysyis jossai että onko noi sun, niin en varmaa kehtais ees tunnustaa. Pikkukoiria kun tulee helpommin lellittyy asd. Pitäisi laittaa kumpainenkin kunnon käytöskouluun, mutta aina kun yritän niin eihän siitä mitään tule, kun porukat eivät ole mukana yhtään, niitä kun ei tunnu kiinnostavan vaikka noi on ehkä oikeesti maailman noloimpia elukoita, kun ne vaan huutaa ja hyppii ja on muutenkin tyhmiä. 


Ja taas voisin ihqutella muutamia hyviä biisejä. Nää on sellasia, joita oon kuunnellu jo vuosia kyllästymättä!
Ensimmäisenä mainittakoon se parhain, Turmion Kätilöiden Pakanamaan Kartta. Oon ollu tähä biisiin aivan hulluna montamontavuotta.

Sisältäni huutava tekopyhä valontuoja piirtää kartan pakanaan ♥

Toinen on Stam1nan Luova Hulluus.
Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa vai miten se meni?
Ja kolmas on Pierce The Veilin A Match Into Water, jota en oo tienny kovinkaan pitkään, mutta oon silti jotenkin iha koukuttunut tähän.


Mutta ei kai siinä, jatkakaa hyvät herrat ja nauttikaa es. Pitäs tehdä muuten uudet noi mappilinkit, nyt vasta tajusin. Ehkä oonkin tässä lähipäivinä ahkera.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti