tiistai 15. huhtikuuta 2014

And thanks to you, for all the nightmares

Tänään sain hurjan inspiraation tehdä blonditestin - kasata dunan kokonaisuudessaan. Eli tytöt on asunut fun dunan pohjalaatikko + kansitsydeemissä, mutta nyt olen sitä mieltä että ne on jo isoja tyttöjä ja voivat asua isojen tyttöjen kodissa. Sounderin karkaamisen nimittäin uskoisin liittyvän ennemminkin siihen, että ton kansikalterijutun kiinnikkeet eivät ole olleet kunnolla paikoillaan ja siksi saanut nostettua kantta tai jotain, eli kaltereiden välistä luikahtamiseen en usko. 

Nyt siis on tuollainen kalteritasokin, missä on kiinni putki, johon taisivat heti rakastua, kun siellä pitää rallitella koko ajan! Sitten on toinen taso ja juoksupyörä, jonka pitkäkestoisuuteen en ihan usko, koska menee hermot jos ne oppii siinä juoksemaan ja huudattavat sitä jatkuvasti. Mutta kattoo nyt!

Kuvia nyt ei joka kulmasta ole, mutta kaiketi noista jonkinlaisen käsityksen saa.Ja sitten, saanen esitellä parhaimman ystäväni: es-jätskin. Siis maailman parasta! Jätskii vaan ja es sekaan ja on iha 5/5 oikeesti. Vaahtoo vaan ja omnomnom.

Huomioikaa Sätkän viimeisimmän antibioottikuurin jälkeinen ruisku, paska vihannes sekin, ei mitään tehoja, yhyy.

Mutta niin, Slavan kanssa on pieni ongelma. Se on alkanu karkailee lenkeillä. Siis kun menee johonkin missä voi päästää irti, se pyyhkäsee johonkin mehtään eikä tuu takasi ennenko on huutanu perkelettä ja saatanan läskiä kymmenen minuuttia tyyliin. Okei, ehkä viis minuuttia, mutta kuitenkin. Niin nyt en oikein tiedä että uskaltaako sitä päästää irti enää, koska jos se juokseekin johonkin kauas tyyliin tielle tai ihmisten pihoihin tai jotain niin ei sellainen käy.

Tänään kokeilen vielä, että jos se ei lähtisi (ja kyllä, minulla on ollut herkkuja mukana mutta nehän ole kiinnostaneet vaikeasti/mahdottomasti motivoitavaani koiraani) omille teilleen. Jos lähtee niin sitten loppuu irtolenkit kokonaan. Asdffg. Ikävää koiralle kuin itellekin, mutta ei kukaan lähde sellaisen koiran kanssa vapaana jos ei tiedä että se pysyy mukana.

Ja sitten päivän biisi, All Time Low - Thanks To You

Jatkakaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti