tiistai 1. huhtikuuta 2014

And who can save me now

Eilen ruinasin itselleni etäpäivän, kun ajattelin että ei mun tarvitse koulussa kuutta tuntia yhden opinnäytetyöraportin takia olla. No tuossa muutama tunti sitten kuitenkin sisäistin karun asian: tänään on aprillipäivä, se odotettu suorastaan juhla, jonka vuoksi olisin mennyt vaikka pää kainalossa kouluun! Miten voi unohtaa niin tärkeän asian kuin aprillipäivä? YHYY!!! No se on nyt menetetty ja huomenna kenkkuilen senkin edestä, hehe. Mulla oli nimittäin ainakin sata juttua, mitä vois koulussakin toteuttaa ja muutamia hassun hauskoja tsydeemeitä porukoillekin, mutta ne ois pitäny tehä yöllä, että aamulla sitten ois ollu ylläriä. YHYY!!! Ensi vuonna parempi tuuri sitten.

Päivä on kuitenkin mennyt nukkuessa, Supernaturalii katsoessa ja sitä opinnäytetyön raporttia tehdessä. Tai no, oikeastaan oon vaan muokkaillut kuvia siihen, mutta pikkuvikoja! Huomenna kuitenkin armaan avustajani kanssa sitä tehdään yhdessä. 

Ja tuossa on sitten parin päivän takaisin kuvia Slaavatista, kun kerrankin muistin silloin ottaa kameraa mukaan lenkille. Rikoin sillon myös mun kuulokkeet, vitutti! Se on kuitenkin sellainen juttu, että nyt kun ei ole maa enää jäässä, niin uskaltaudun kaivamaan pyörää talvivarastosta ja saadaan taas Slavan kanssa alkaa pyöräillä! Jejejejeee!!!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti