sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

hm hm hm NO JOOJOOLätäkössä on tunnelmaa ja se löi mua tolla märällä kepillä perseelle. Sattu.

Nääki kuvat roikkunu tossa luonnoksissa vaikka kuinka kauan. Jotenkin vaikee käydä kirjottamassa, kun ei oo konetta millä pystys muokkaa kuvia ja sdsadss. Että joo, mulla olis kameralla joitain kuvia mutta siellä ne nyt on. Slaavatilla on mm. käynyt koirakaveri kylässä ja siitä pari kuvaa, vaikka ovatkin laadultaan vuoden sängyn alla ollut sukka ja sitten on kuva, missä Nappi kävi pyörimässä jossain miellyttävässä (ei!) ja silleen.

Sain koneen raadoltani opinnäytetyöraportin ja pari kansiota kamaa, mutta olis siellä kovalevyllä vielä pair kansioo, jotka voisin mahdollisesti haluta mutta ei nyt niin pakollisia. Pitää tässä kattoo jos ruinais ne joku päivä.

Edelleen olen siis hengissä, vaikka epäaktiivinen. Ainii yritin ottaa tänää hamstereista kuvia nii ei siitä mitää tullu, ne on jotenkin nii vikkeliä ja kamera hidas.

Jonain päivänä oon superahkera ja laittelen kaikkia kerääntyneitä kuvia ja teen kunnollisen postauksen! Iha oikeesti, yritän ainaki!

Of Mice & Men - Another You


Kauheesti tullu kuunneltuu viimepäivinä of mice&menii oikeesti, rakastan tota bändiä niiiiiiin paljon ;----; loppu se Black Veil Bridesin kuuntelu autossaki ko poltin noide yhe albumin ja sitte All Time Lowin pari albumii ja yhen Pierce The Veiliäkin, mutta sitten loppu tyhjät levyt! Pitää ostaa tyhjii levyi sitten, kun oon rahoissani nii voin polttaa lisää. Tosin ajattelin et sitten kun oon rahoissani nii sitten voin kyllä ostaakin taas pari levyä.  Tykkään aidoista levyistä jotenkin tosi paljon et, vaikka latailen ne biisit nii mä sit kuitenkin ostan ne levytkin jos vaan ikinä mahdollista. XD

Hirvee hinku päästä jollekin keikalle! Voisko nyt joku hyvä bändi tulla Suomeen yhyyyyyyyy!

Juon täs vähä MF, jatkakaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti