lauantai 12. huhtikuuta 2014

Jännän äärelle

Sitä voi rehellisesti sanoa päässeensä jännän äärelle, kun menee illasta antamaan hamstereille ruokaa ja dunasta löytyy kahden sijaan vain yksi roborovski. Siinä ainokainen meni nopeasti kuljetuskoppaan ja tuli purettua duna aika helvetin nopeasti ja kaivoin puruja sillee "oh my fucking god" kauhea paniikki päällä. No ei ollut siellä. Vähän hämmentyneenä ensimmäisenä lampsin alakertaan ja sanoin äitille, "se tunne, kun dunasta löytyy yksi hamsteri, vaikka niitä pitäisi olla kaksi". Sitten ilmoitin että tyhjennän huoneen ja kävelin takaisin omaan huoneeseeni, alkaen raahaamaan tavaroita tuolta pupujen puolelta (ylimääräinen häkki + pahvilaatikot missä hamsterien tavaroita yms.) ja sitten vilahti. Siellä sir Sounder heittää rallia lattialla, ikävästi kuitenkin tuollaisten kaappien alla, ettei päässyt hyvin käsiksi. Lopulta sain ahdistettua sen kirja-aitauksella pienempään tilaan, jos sain kaapattua neiti lähden-vähän-hatkoille-lällälllään kiinni ja tungettua takaisin dunaan siskonsa seuraksi.

Yksi kuva dunasta sentäs olemassa
Mun kone ei enää käynnisty. Ei ota virtaa!!11 Onneks aina voi pölliä äitin kannettavan ja kyllä se pöytiski hätätapauksessa varmaa sen verra toimii, vaikka siinä onki XP ja tuki sille käyttikselle loppuu iha kohta. Yhyy.

Yhtenä iltana humalassa lol XD
Tässä on yksi viimeisistä kuvista Sätkynukesta, joka ei ole tarkentanut edes kunnolla. Kuvan tarkoitus on kuitekin havainnollistaa pupujen aitausta hieman. Tai no Elviiran aitaushan se on nyt, mutta kuitenkin. Yhyy.

Ei kai tässä sitten muuta. Yhyy.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti