lauantai 12. huhtikuuta 2014

Manage me, I'm a mess

Laatuaikaa Nappikoilan kanssa

Hienot silmäpussit, niin minustakin. Jotkut vaan ei voi nukkua, etenkän nyt kun pitänyt sitten joka yö herää tunnin tai parin välein vaa kyttää onko Elviira hengissä. Terveisin en ole paranoidi. 

Mulla olis luonnoksissa yks hauska tarina, julkasen sitä varmaan tossa kohta, hehe, ihan erillisessä postauksessa, kun muistin sen kun olin tätä alottanu ja nyt en jaksa enää vaihtaa et kirjottasin siihen, vähän tyhmä kun olen. Ainii ja ois mulla enemmänkin kuvia, mutta en pysty muokkaa niitä, koska en jaksa edes harkita avaavani nyt pöytäkonetta ja tässä äitin läppärillä ei oo photoshoppii enkä jaksa asentaa. Katon niitä kuvii läpi ja jos siel on sellasia, mitä ei tarvii muokka muuta kuin pienentää nii laitan siihen seuraavaan postaukseen.

Mutta niin, joitain saattaa ehkä kiinnostaa mitä tapahtui sir Sätkynukelle. Ette ole ainoita, minäkin haluaisin. Facebookissa kyselin vähän yhden kaniryhmän kautta ja e. cuniculia muutamat ehdottivat, mutta eläinlääkäri jolle soitimme oli vähän sitä mieltä että ei aika varmasti ole, koska ei ollut juurikaan sellaisia oireita ja ettei tarvitse Elviiraa axilur kuurille laittaa. Elviira on ihan masis, se angstaa tuolla isommas kopis vaan ja käy ottamassa evästä välillä. Eilen illalla laitoin sille sellasen pienen keltaisen sydämen muotoisen tyynyn sille, niin kyllä se vähän innostui heittelemään sitä ja tänä aamuna otti pienoista rallittelua, mutta yksinäinen se on. 8(

Paska elämä. Pistetäänkö galluppi pystyyn, että kuka elukoista kuolee seuraavaks, niitähän ei nyt vuoden sisään olekaan delannut kuin seitsemän kappaletta vittu jee.

MASENTAA. Joten lääkitsen itseäni äitin kätköistä löytämälläni suklaalla, es:llä ja All Time Lowin kuuntelulla.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti