torstai 12. kesäkuuta 2014

FUCK YOU PASTEURELLA

Meille ei taaskaan kuulu ihan niin hyvää. Eilen illalla kattelin, että toi Elviira ei oo nyt ihan normaali. Ei syöny pelletti ja katoin vähä et ihan ko ois kallistanu päätä vähän. No siitä pään kallistumisesta en oo ihan varma, mutta kuitenkin. Sitten yötä olin naapurin kanssa rannassa, mutta neljän aikaan aamuyöstä vainotti edelleen ja kävin sitten kotona naapurin jo nukkuessa. Elviira ei ollut vieläkään syönyt, mutta vaikutti muuten olevan ihan ok, joten menin takaisin rantaan. Kun sitten yhdentoista jälkeen palasin kotiin ja aloin tutkia kania paremmin, niin hengitys vähän rohisi ja nenä vuosi ja silmästäkin tuli sellaista mähnää. No sitten itkien soittamaan äitille, että mitä minä teen, että Elviira pitää viiä Äänekoskelle eläinsairaalaan, koska sain Sätkynuken tautien kanssa ihan tarpeekseni kunnallisista. 

No sitten soitin sinne ja varasin ajan. Meinasin kuolla, kun piti ajaa isin ilkeällä vanhalla, manuaali vaihteisella autolla ja siellä oli tietöitäkin. Onneksi ei tarvinnut kun tuonne keskustaan asti, että siellä sitten vaihdoin äitin autoon. En tajunnu että noita tietöitä tehään kahesta kohtaa niin mun eksymiseen varattu aika sitten meni siinä. No ei se mitään, ehdin vähän eksyäkin ja paikalle päästiin Elviiran kanssa Hiskinmäen eläinsairaalalle noin viisi yli kahden, eli viisi minuutia myöhässä. Ei se haitannut, kun meidän aika veny muutenkin hieman. Mutta oma epäilykseni meni aika nappin, koska eläinlääkärikin oli sitä mieltä, että kyllä se taitaa pasteurella olla. Matkaan mukaan saatiin silmätippoja, 4-6 kertaa päivässä, kipulääkettä ja antibioottia 2 kertaa päivässä. 

Nyt toivotaan vaan että Elviiralle ei käy pahasti ja että alkaisi syömään paremmin. Nyt kelpaa vain ja ainoastaan tietyt tuoreet, mutta niistä se saa sentään nestettä.

Varmasti maailman tyylikkäin juomapullon kiinnitysnaru ja kännykkälaatua tohtorilta, kun jouduttiin odottamaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti