maanantai 11. elokuuta 2014

ACE OF SPADES ACE OF SPADES

Haha, mulla ei ees oo kuvia.

Meillä on naapurin kanssa ollut oikein villikesä. Yleensä meidän kesäaktiviteetit on rajottunu muutaman kilometrin lenkkeihin, mutta tänä kesänä me ollaan käyty ihan kylälläkin muutaman kerran, oltu niien rannassa yötä, ongittu ja veneilty. Eilen pelattiin myös jalkapalloa, mutta sitä ei kestänyt kuin minuutin, kun Slava päätti että tämä on iha paska pallo ja hajotti sen. Kahdella Nalle Puh pallon puolikkaalla sitten jatkettiin kyllä vielä pelaamista vähän omalla tyylillä. Onneks kuitenkin oli se pallon puolikas sitten, kun sillä oli hyvä tuoda saaresta kalasaalis kotiin. VILLIÄ.

Elviirakin voi aika hyvin, sillä ei oo ollu sen viimesen antibioottikuurin jälkeen mitään ongelmia ja se vaan kaivaa koko ajan ulkoaitauksessa. Aina saa olla sen kuoppia täyttämässä kivillä. Elukat on pitäny pistää pois mun huoneesta, täällä kun on melkoisen lämmin, kun melkein koko päivän paistaa aurinko just tälle seinälle. Hamsterit on keskikerroksessa ja Elviiralla on häkki alakerrassa jossa se on yöt ja sitten menee päiväksi pihalle kaivamaan. Slaavatti nyt nukkuu vähän missä sattuu, mutta eniten se taitaa vahtia hamstereita yöllä.

JA minä tässä yks päivä testasin tuota mun vanhaa mustaa HP:n kannettavaa tämän äitin koneen virtajohdolla ja se perkele lähti käyntiin. Poistin sieltä helvetisti kaikkee turhaa, eheytyn kymmenisen tuntia ja kaikkea sen sellaista. Aika näyttää saako siitä enää konetta aikaseks, koska kuumalla kelillä se ei oikeesti oo toiminu niinku tyylii ikinä, kun siitä on jäähyttimet ja kaikki ihan rikki ja se kuumenee nopee. Mutta kyllä se nyt ees vähäsen toimii ja se helpottaa elämää kummasti, vaikka oon kyllä ominu tän äitin kannettavan aika tehokkaasit. Vähänkö se on pahalla päällä. XD Kyllähän toi pöytäkonekkin siis toimii, mutta kun mää kirjotan hirveesti ja sekin saattaa vaa yhtäkkiä sammuttaa ja käynnistää ittensä uudesti niin sitten kiukuttaa jos ei oo ehtiny tallentaa tekstiä johonki ja se kone vittuilee.


Olihan mulla yks kuva kun isosiskon FB:stä varastin. Salvadorilla oli vähän kuuma ja kesken pallon hakemisen se meni sitten vesiastiaan istumaan. XD

Lähempäs tästä palauttamaan taas vaihteeks riittävästi es tölkkei.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti