keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Äräräräää

Hiljaiseloni ehkä päättyy. Tai sitten ei, mutta yritän parhaani!

Eli olin työkokeilussa puttaalla (Pihtipudas neljäever yhyy) mainostoimissa kuukauden ja se oli parasta ikinä. Löysin ittelleni alan mitä haluan lähteä opiskelemaan, mikä olisi siis painoviestinnän perustutkinto nimellä löytyvä juttu. Eli graafista alaa. Ongelmahan on se, että se koulu johon luultavasti menisin (ja hyvällä tuurilla pääsisin jo kesken lukuvuoden, koska työkokeilu ja photoshopilla leikkiminen omatoimisesti katsotaan eduksi), on vittu TAMPEREELLA. Kuka haluaa semmoseen muuttaa? Tai no ehkä muuten, mutta kun omistaa koiran, joka ei tuu toimeen ees Viitasaaren keskustassa, kun pelkää nii hitokseen vieraita, nii ompas hauskaa mennä johonkin yksiöön Tampereelle pelokkaan koiran, terroristi kanin ja hamstereiden kanssa. Nyt etitään kuitenkin vielä kouluja tän ammatinvalinnanohjaajan kanssa ja voihan olla, että pystys hakea johonkin Jyväskyläänkin, mikä olis kuitenkin lähempänä kotia ja ei olis ihan niin hirveetä kuiteskaan.


Olis mulla oikeesti enemmänkin kuvia, mutta empäs jaksa nyt muokata. Kun oltiin naapurin kanssa Slaavatin kuvausretkellä yks päivä, että saisin ees yhden sellaisen kuvan hauvasta, jota vois käyttää, kun saan hupparin missä on painatus. No tasan yksi kuva sieltä löytyi ja se on tuo yläpuolella oleva ja ei voi muuta sanoa kuin että... Helvetti mulla on ruma koira! Siis oikeesti, ne sen huulikuvat... Mää joku päivä muokkaan nii uskotte että se on oikeesti ruma!

Tahvo se vaan haluaa rakastaa Slavaa ja sitten se räpsii Slavaa naamaan ja Slavalla menee hermot ja huutaa sille ja yrittää syödä pään, mutta muuten ne tulee ihan hyvin toimeen.

Mutta tänään olisi sitten luvassa keikkapaidan maalaamista (ASKING ALEXANDRIA 10.11!), koska en todellakaan voi käyttää sitä normaalia AA:n bändipaitaa, vaan keksittiin naapurin kaa jotain paljon hienompaa. Kuva siitä joskus kun se on valmis. Jejeee!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti