keskiviikko 29. lokakuuta 2014

es on jumalten juoma

Huhhuh, maanantaina kouluun. Huhhuh.

Eilen oli hirvee päivä, minä olin varma että mun Sims 4 kolahtaa postilaatikkoon. No ei kolahtanut. Saatana, minä sitä ootellessa menetin ihan yöuneni ja sitten se ei ees tullut! Löysin sitten youtubesta kaikkee ihquu ja sairasta mitä voin ladata. Jee. Mulla on niin suuria suunnitelmia mun simien varalle jo vaikka en oo ees vielä saanu koko peliä. Kolmosen oon hukannu johonkin. Möyrin nimittäin taas otsalampun kanssa sängyn allakin viikonloppuna, mutta ei se ollu sielläkään. Voi tätä sims vajausta</3 latasin aikasemmin puhelimeen sen, mutta sehän oli ihan paska, eikä sitä huvittanut pelaa.

Ja koska en varmastikaan ole muistanut ihquttaa There For Toworrow ja Anarbor nimisistä bändeistä, jotka löysin vasta varmaan kuukaus tai kaks sitten youtubesta, niin pistelempäs tähän nyt parit biisit.

Paska kuva, eläkää asian kanssa

NO MUTTA tuli eilen oikeesti se ennakkotilattu BVB levy, paita ja rukousnauha. Viimesimmän onnistuin rikkoo jo eilen, kun se heittotähti (jolla uhkasin tappaa Ändin, kun selkeästi vienyt minun simssin ja tuonut omia typeriä kamojaan postilaatikkoon, EI SIMSSIÄ SAATANA!!!!) juttu jäi sitte kanin häkin kaltereiden väliin. Nooh, isi saa korjata. No ei vaines, on noi ihania juttuja ja jos ei ois ees ollu BVB pakettia nii itku ois tullu, mutta ennemmin oisin sen Simssin ottanut ku minä olin jo henkisesti varautunut sen tulemiseen ja luulin että Black Veil Brides kamat tulee vasta joskus kuukauden päästä angst.

There For Tomorrow - Deathbed

Anarbor - The Brightest Green

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti