keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Ändi vihkoi ja sellaasta

Kolmas kerta toden sanoo vai miten se meni.

Nimittäin kaks ekaa päivää koulussa oli perseestä, mutta tänään oli kivaa. Saatiin tehdä vihkoja. Vihaan oikeesti vihkoja, koska en tarvii niitä mihinkään, mutta asia muuttuu ees hieman, kun saa tehdä sellaisen kuin haluaa.
Tehtiin siis tavalliset ruutuvihot ja sitte kierrevihkot. Kaikkiin ois saanu kyllä laittaa eri kuvat, mutta ei kukaan jaksanut etsiä. Nyt on siis kolme Ändi vihkoa JEEEEEEE! Tosin yhen lupasin jo kaverille, koska en tosiaan tee kolmella viholla mitään. Vitun vihot.

Ekaksi meinasin, että hehe ulkoasun toteusta (sitäköhän se oli... utti tai ut tai joku sellai kuitenkin) lähden opiskelee painoviestinnässä, mutta oikeesti meenkin tonne paino- ja jälkikäsittely puolelle, koska siellä on miljoonaziljoona kertaa kivemmat opettajat (koska minulla on asenneongelma ja jos huomaan että opettajan kanssa ei tulla toimeen, niin en myöskään ole koulussa) ja saa tehdä Ändi vihkoja ja huomenna saadaan tehdä julisteet. Harmi vaan kun mulla ei oo mitään kuvia, kun muistikortti jäi kotiin ja mun koko elämä on siinä muistikortilla, mutta ehkä selviän.

ps. aloin kattoo gossip girliä ja olen koukussa. Ja mulla on ikävä kotiin, oikeestaan vaan Slavan takia, niin ja Elviiran ja Tahvon. Okei, kyllä niiden muidenkin karvakorvien. Haluan vaan niin tosi paljon antaa Salvakoiralle pitkän halin ja väännellä sen naamaa. Miten voikaan koira olla niin tärkeä? Näin sen huomaa ku joutuu olla monta päivää erossa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti