maanantai 15. joulukuuta 2014

Boom kah boom boom kah

Tänäänpäs tehtiin kalenterit! En jokasesta sivusta jaksanu laittaa kuvaa, mutta bändei/artistei on jokasessa. Siellä Asking Alexandrian, Pierce The Veilin ja Of Mice & Menin seassa pakkaa sekoittamassa myös Antti Tuisku. XD Siis piti laittaa All Time Low kuva, mutta siinä kuvassa minkä eka etin oli resoluutio niinko tasan yks ja siinä oli koot ihan helvetin oudosti nii mentiin iha lukkoon ja siihen tulokseen ettei tätä. Sitten tietenkin unohdin etsiä uuden tilalle ko etin lisää kuvia, mutta nyt on asian kanssa elettävä ja sitä paitsi, toi on tolla sysirumalla valmispohjalla tehty. Koska tummansininen on ruma väri, mutta ajateltiin kaverin kanssa että jäädään taas vaihteeksi joku päivä koulun jälkeen ja tehdään omapohja ja siitä tulee pinkki. JEEEE!


Oli taas jotenkin ihan hirveetä lähteä korvesta sunnuntaina, kun olisin vaan halunnut jäädä nukkumaan Slaavan kanssa lusikassa. Elviirankaan kanssa ei saanut seurustelukiintiötä edes puolilleen ja kaikki on vaan ihan tyhmää ja sitä paitsi mulla on ikävä mun ihania kavereita, jotka on vaan siellä kotona ja minä en saa olla. Viikonloppusinkaa jaksa melkei ikinä nähä ketään, no ehkä joululomalla kerkeis ees vähän nähä!

Eikä mulla oikeesti ees oo asiaa kun en tee ikinä mitään kun vaan oon jossain koulussa ja juon es. Ja nukun päikkäreitä. Ja kuuntelen hirveesti musiikkia, enkä ees oikeestaan mitään uutta vaan kulutan noita samoja biisei mitä oon kuluttanu vuosia ja viihdyn. Yhyy.


Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa ja hakea lisää ruokaa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti