maanantai 22. joulukuuta 2014

I can't drown my demons, they know how to swim

Joulu tulee ja minä en oo ostanu yhtäkää lahjaa vielä! Tai no, itelleni kyllä lähemmäks satasen eestä ja kantanut paljon tavaraa kaupasta kassalle että "haluan tän joululahksi 8)))))". Mutta huomenna asia korjaantuu ja ostan nyt ainakin sisaruksille ja isille ja äitille jotain pientä ja loput rahat säästän ryyppäämiseen, koska voin.

Alko tuo lomakin aika lupaavasti, kun lauantaina lähdettiin yhen hyvän kaverin ja isoveljen kaa liikenteeseen, siinä kyttäiltiin nopeaa keilabaarin päättärit ja lähdettiin vielä pihkurin menokin katsastamaan. Paljon tapahtui ja näin ihania ihmisiä, joita on ollut superisti ikävä ja nyt kieltämättä ihan hyvä fiilis. Lisää näitä tyyppei <3

Uuden vuoden suunnitelmat ovatkin sitten vielä ihan auki, kun ei tuo naapuri oo vielä kertonu lähteekö se pois vai räjäytteleekö se mun kaa koko yön. Koska jos se ei jää mun seuralaiseks, on lähdettävä juomaan. Tietenkää mulla mitää sitä vastaan oo, mutta juoda voi aina, räjäytellä saa laillisesti kerran vuodessa, eli HALUAISIN AMPUU RAKETTEJA, YHYY! Koska en mää nyt voi yksin ampua raketteja, sehän olisi ihan tylsää!


In This Moment - Sick Like Me

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti