tiistai 9. joulukuuta 2014

Vesi maistuu hyvälle ku juo BVB mukista!

Mua on viime viikkoina väsyttänyt ihan hirveesti, että oon ollu jo ennen yheksää iha valmis menee nukkuu. Sitten päätin googlettaa koska google on kaveri ja todennäköisimmät syyt olisi anemia tai masennus. Koska jälkimmäisen oon kieltänyt ja lopettanut, niin koulussakin yks kaveri arveli että voisi olla anemia. Mutta koska olen jonne, päätin ennen rauta tabletteja kokeilla tupla-annosta ES asian hoitamiseksi ja toimii muuten helvetin hyvin! Jaksaa pelata Simssiä aivan uudella innolla ja opiskella ahkerasti. Yhtä kuin pistää kaikki vituiksi, tulla tungetuksi roskikseen ja meinata tukehtua räkäänsä, kun se väärin laskeminen ja mittaaminen on liian hauskaa hyvässä seurassa.

Pokemon Omega Rubykin saapui, mutta en oo sitä väsymykseltä ja liian pitkään koulussa olemisen vuoksi paljoa pelaa, mutta ainakin alkuun vaikuttaa tosi siistiltä. Siinähän on siis 3D tehosteet otteluissa ja kouluttajalla voi hiipiä!

Tänäänkin siis oikeesti olin puol kuuteen asti koulussa, vapaaehtoisesti, mitä vittua. Istuttiin koneella tulostamassa kaverin kanssa ja sitten opettajakin oli jo lähdössä niin me kysyttiin että saadaanko me jäädä tulostaa julisteita, ei olla yksin ikinä tehty mutta me osataan kyllä. Ei kuulemma voinut antaa lupaa, koska laitteitahan ei saa koulussa käyttää jos ei oo joku valvomassa, ihan niinku kaikissa kouluissa. No me sanottiin sitten että "no me tehdään salaa 8)" ja opettaja oli vaan silleen "tehkää vaan, mutta mun pitää nyt mennä, heippa 8)". Ihan vitun rentoa. XD

Jos sitä ottas nyt kuiteski iltapalaks suklaata ja vähän kirjottelis ja kattelis Gossip Girliä ja piirtäis ja sillee nii ois ihq.

Kuvia on kännykässä, kännykkä on käden mitan ulottumattomilla, en liiku.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti