tiistai 2. joulukuuta 2014

Walk away

Nyt on muutto hoidettu ihquu jee. Eli muutin soluasuntoon, asia mitä en olisi koskaan uskonut tekeväni, mutta oon nykyään niin äärisosiaalinen ettei tässä ollu mitää ongelmaa. Kämppiskin vaikuttas näin alkuun ainakin tosi kivalta, joten eiköhän tässä pärjäile sen aikaa, että löytää yksiön mihin saa ottaa Elviiran ja hamsterit mukaan. Näissä soluasunnoissa nimittäin ei saa pitää eläimiä. Kun joskus yksiöön muutan niin Slavaahan ei voi ottaa mukaan mihinkään typerään Jyväskylään, koska se pelkäis ittensä kuoliaaks, nii oon sitten pohdiskellut, että oppiskohan Mimi vielä korpiräksystä yhteiskuntakelpoiseksi, jos sen raahaisi jonain päivänä mukaanaan. No mutta, se on sen ajan murhe.

Elviira lähti viime viikon torstaina kyläreissulle, se meni mun isosiskon luokse, kun isosiskon miehen tyttö on kinunnu kania, niin ne ajatteli että voisivat ottaa Elviiran hoitoon, että tää tyttö huomais ettei oo kivaa kun on kani. No mutta on se kivaa kun on kani, mutta ei se mitään, isosisko on nyt jo kurkkuaan myöten täynnä heinää ja papanoita. XD Sunnuntaina sitte pakkaamisiltani ehin käydä siellä leikkaamassa Elviiran kynnet ja syömässä paljon vohveleita, namnam.

Nyt sitte aattelin pelailla vähän Simssiä ja juua ES, koska voin. Jeeejeee. Täältä missä nyt oon niin kulkee linkkei nii vitusti enemmän ko tuolta melkein korvesta, missä asuin kaverin luona kuukauden. Ihquuuu.


Ja siinä pari kappaletta ihan hirveä laatuisia kuvia Elviirasta kyläilemässä isosiskon luona ja tutustumassa siskon kissaan Karviaiseen, joka on meidän mustan kissan veli.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti