lauantai 10. tammikuuta 2015

Lievästi epätäydellinen, oma sisäinen vihollinen

Superchick - Stand in the rain


Superchick - Courage


Mariska - Rajaton


Kilpi - Sisäinen vihollinen


Oon viime aikoina kuunnellu tosi paljon sellasta musiikkia, mitä kuuntelin joskus muutamii vuosii sitten. Varsinkin nää biisit oli vahvasti osa mun elämää ja nyt kun kuuntelee pitkästä aikaa vuosiin niin muistaa niitä kaikkia juttuja. Sillon luulin, että eläisin elämäni huonointa aikaa, mutta näin jälkeen päin ajateltuna muistan just jotkut 2009-2011 vuodet parhaimpina mitä oon ikinä eläny. 

Tykkään oikeesti olla kotona, musta on niin kivaa ku vaan kattoo viereensä niin näkee Slavan. Mimiki nukku viime yönä mun vieressä, vaikka yleensä se ei nuku koskaan mun huoneessa. Melkein harmittaa kun ei oo mitään kuvia, mutta en muista ikinä ottaa. Pitäs muistaa ulista kaverilta järkkäri lainaan joksku viikonlopuks niin vois ottaa oikeesti hyviä kuvia noista. Varsinkin Tahvosta, kun se on niin nätti että vois tehdä sen kuvista kaikkee koulussa. :D

Luulin että mun kone räjähtää tai jotain, kun se aina piti sellasta tosi pelottavaa ääntä välillä. No tajusin sitten tänään, että tulee yhen foorumin chatista. Senkin sain selville ku huomasin että tuolla välilehden nurkassa oli se kaijutin kuva, mikä chromessa tulee jos jollain sivulla kuuluu ääntä. Selvisin siis koneen suotta huoltoon viemiseltä. XD Terveisin tekniikan ihmelapsi.

Haluisin hirveesti piirtää, mutta oon kärsiny jonkin tasosesta artblockista saatana satavuotta, eikä niinko mikään onnistu. Kaikki on iha epämuodostunutta ja tuntuu ettei osaa ees kynää pitää kädessä enää. En tykkää.

Mutta sitten lopuks vielä uus musiikkilöytö, josta tykkään aika paljon, vaikka eka kuuntelulla olin vähän silleen että onko tää nyt hyvä vai ei. On se oikeestaan.

Kerbera - Lipstick Tonic

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti