torstai 1. tammikuuta 2015

This is New Years Day - so rise from the ashes

Mulla olis hirveesti sanottavaa vuodesta 2014. 2014 oli samaan aikaan hirvein vuosi, jonka oon eläny, mutta silti paras. Sanotaanko näin, että ensimmäiset puoli vuotta oli täydellistä helvettiä, enkä oo koskaan halunnu kuolla niin paljon ku sillon, mutta vuoden jälkimmäinen puolisko on ollut monella tapaa ehkä onnellisinta, hauskinta ja ehdottomasti villeintä aikaa, jota oon koskaan elänyt. Voin siis vain toivoa, että osaan oppia virheistäni ja tehdä tästä vuodesta ainakin yhtä hyvän kuin viimekuukausista, jotka oon elänyt ja saahan sitä toivoa, että vuos 2015 ois vieläkin parempi!

Oma uuden vuoden lupaukseni onkin, että pyrin olemaan vähemmän ihmisvihainen ja luottamaan edes johonkin edes vähän. Siinä on paljon tavoitetta, sillä pari kaveriakin on sanonut, että mulla on syytäkin olla luottamusongelmainen ja jokainen, joka tietää ees vähän näistä asioista on varmastikin samaa mieltä.

Rakettien ampumisen suhteen luovutettiin jo kolmen aikaan, kun jollakin taisi olla pieni krapula (ja se en ollut tällä kertaa minä!) mutta ei se mitään. Kaikki raketit saatiin hyvin ammuttua ja kyllä se räjäyttely on joka vuosi aina yhtä mukavaa!

Black Veil Brides - New Years Day

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti