torstai 26. helmikuuta 2015

I'm gonna break your little heart

Tunteja kestävä itkukohtaus, pari tuntia unta, krapula aamu ja eilisen meikit, täydellinen mahdollisuus ottaa selfie! Toimettomaksi en aamusta jäänyt, vaan jo kymmenen kieppeillä lähdin ulos Tahvon kanssa. Se pitää nyt opettaa ulos, vaikka en vieläkään halua, mutta mieluummin nyt kun on märkää ja ällöä ulkoa, ettei se halua olla siellä niin kauheasti. Kesällä se nimittäin kuiteskin karkaisi, kun meillä on kesällä melkein 24/7 ovi auki. Tahvo pieni kiipesi puuhun ja siltä meni ainakin vartti keksiä miten sieltä tullaan alas, vaikka onhan se edellisessä kodissakin ollut ulkona ja kiipeillyt. Liekö taidot ruosteessa vai oliko meidän pihamännyssä liikaa haastetta? :D
Pakollinen "taas lähtee" teinipeili piristää aina kavereiden iltaa whatsappin sekä messengerin kautta ja kommentti "olipas yllättävä näky" tuli tutuksi. Noh, meillä oli Nean kanssa laatuaikaa! Illasta sitten piti jatkaa tätä loistodieettiä, jolla läskit lähtee: vitusti sipsiä.
Illan mittaan ne sipsit kuitenkin päätyivät lattialle, koska sanottiin "heitä niit sipsei" ja no, minähän fiksuna lapsena heitin. Eilen sitten syötiin lettuja ja katsottiin ainakin kolme suomalaista leffaa, jotka olivat melkein hyviä. Niinku suomalaisiks elokuviks!

Mutta nyt loppuloma menee kotona istuessa, Slavan kanssa ulkoilessa, piirtäessä, koodatessa ja ulkoasun toteutusta näpertäessä, sekä toivon mukaan kirjoittaminenkin edistyy! Oli ihan riittävästi draamaa taas yhdelle illalle, joten nyt on oikeasti ihan hyvä vaan luovuttaa suosiolla ja himmailla kotosalla!

Tekisipä vähä mieli kaivaa suksetkin esille ja lähteä rämpimään tuonne umpihankeen niiden kanssa, mutta saa nähdä jaksanko sitä kaatuilemista, mutta ainakin potkurilla lähetään Salvadorin kaa ajelee taas!

All Time Low - Break Your Little Heart


NIIIIIN! Sitte muuten mun ehkä toka lemppari bändi, All Time Low tulee Suomeen kesäkuussa! Mä oon ihan menossa. Maanantai aamuna heti ennen ysiä oon päivystämässä lippuja netistä ja en tiiä miten maltan nukkua ennen maanantaita, ku meinaa nyt jo hypityttää seinille! SIIS ATL TULEE SUOMEEEEEEEEN!!! Voi keikat sentään, ku viette mun rahat! 

Ekaks piti mennä provinssiin kattoo Hollywood Undeadia, mutta ei tarvinnu ees miettiä että kumpaa meen kattoo mieluummin. Siis vaikka Hollywood Undead on mahtava ja haluisin tosi paljon nähdä ne livenäkin, niin All Time Low voittaa kaiken muun paitsi Black Veil Bridesin (ja ehkä of mice&menin, en oikein osaa päättää!), jotenka sillon on mentävä ATL:a kattoo!

Ei sit tiiä jos lähtis Joelin ja sen kavereiden kanssa Kuopio rockiin, mut pitää nyt kattoo huoliiko sen ystävät mua ees mukaan ja onko rahaa. :D

Nyt joka tapauksessa mä meen skannaa parit linet, että voin värittää koneella! Siis en oo sitäkää tehny varmaa oikeesti puoleen vuoteen kohta, kauheeta! Onneks artblock on päästäny irti tahmatassuillaan jo vähäsen. :3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti