maanantai 9. helmikuuta 2015

Keep calm and vittu saatana perkele

Käytii vissiin kattomassa vähän Hunkseja ihquraxun kanssa nii minä repäsin ja laitoin mekon päälle! Alan tykätä pikkuhiljaa mun jaloista, mutta en kyllä tykkää tosta käsiläskistä yhtääm. Pitäis ilmeisesti raahata se kahvakuula oikeesti tänne Jyväskylään. Tykkään myös mun uudesta hameesta ja kollegepaidasta ihan hirmusti! Hamekin pääsi tarkastamaan Jyväskylän yöelämän torstaina, hauskaa oli niin kauan kuin oli hauskaa, mutta voi vittu miten paljon draamaa! Olin jo silleen, etten juo enää ikinä, mutta ehkä sittenkin huomenna uudestaan. eikumitä.

Kasvakaa hiukset kasvakaa!
Siis. Minä oon iha kärsiny! Mun jalat näyttää lähinnä dalmatiankoiran turkille! En tosiaan oo ennen tajunnu miten helposti mulle tulee mustelmia. Paitsi että kyllä kaveri yritti selkeesti tappaa mut eilen tosta ranteesta päätellen, vaikka minä vaan kerran varovaisesti näykkäisin. köhkököh. Ihan vahingossa. Yhtään en purrut kovasti koko aika, jos joku sellaista kehtaisi epäillä. No mut hauskinta tässä on se, että näyttää iha tapetulta, mutta ei satu mihinkään. :D

Mutta mutta! Minäpäs hommasin itelleni hoitokoiran! Iski kauhea masennus, kun ei saa omia koiria hoitaa, eikä voinu liikkua ees, koska lenkkeily ilman koiraa on teeskentelyä. Joten netin kautta hommasin sellasen koiran, jota käyn ainakin parina päivänä viikossa lenkkeilyttämässä. Tänään kävin ensimmäistä kertaa Popoa katsomassa, joka on aivan hurmaava labbiksen ja isovillakoiran risteytys, sellainen n. vuoden vanha energiapakkaus, jonka kanssa käytiin melkein puolentoista tunnin lenkillä. Olin ihan innoissaan taluttamassa koiraa. :D Vähän sisältöä mun köyhään elämään!

Jotenki parasta ku on saanu vähän piirtoinspistä takaste viime aikona! Joku syy tehä helvetisti wireoit koulussa. :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti