torstai 19. helmikuuta 2015

Let's get fucked up

Hollywood Undead - One More Bottle

Istun lattialla, kuuntelen kivoi biisei, alottelen golden capilla odotellessani että kyyti saapuu. Mulla on ollu yllättävän hyvä fiilis pitkään, vaikka oon joutunu käsittelemään monenlaisia juttuja, joista osa on uusia, osa liittyy vanhoihin asioihin. Sitä vaan alkaa miettii, että voinkohan mä oikeesti sittenkin selvitä? Eikö mun tarviikaan kuolla sanotaanko vuoden sisään? Se on aika hassua, miten en voi pahoin, vaikka parin viikon takaiset draamat sattuu vieläkin. En mä muuta tiiä ku sen, ettei kannata selkeästi luottaa oikeasti keheenkään, vaikka uuden vuoden lupauksen teinkin, että pitäs yrittää luottaa enemmän. Multa vietiin viimeinenkin syy pois, mutta en mä anna sen estää mua olemasta ilonen.

Tietenkin nyt ku mä sanoin noin, niin varmaan iskee kohta joku kauhee masennuskausi taas, joka vetää mut viettämään unettomia öitä sängyn pohjalle niin väsyneenä, ettei jaksa edes itkeä. Mutta aion mä oikeesti yrittää.

Mä haluisin kauheesti lopettaa koulun käynnin. Siis mä tykkään tosta alasta, tykkään mun kaverista siellä, tykkään jopa opettajista yllättävän paljon mun auktoriteetti ongelmaan nähden. Mutta kun en mä vaan pärjää siellä. Kyllä mä osaan wireoit tehdä ja tulostaa, mutta siihen se jää. Jälkikäsittelypuoli on mulle täyttä helvettiä, koulu vie liikaa aikaa harrastuksilta ja oon ollu jo nyt jonkun verran pois, kun en oo krapulaltani jaksanut. Okei, vähänkö huolestuttavan kuuloista, että juominen vaikeuttaa koulussa käyntiä, mutta en mä sitä niin tarkottanu. Koska jos mä tuntisin että mä pärjäisin koulussa ja kaikkea, niin en mä jois aina viikolla.

Eilen sain oudon puhelun, siis se ei ehtiny hälyttää ku ehkä yhen kerran, sen verran että kuuntelemani biisi keskeytyi. Sitten soitin Suvin puhelimella siihen numeroon yöllä, nii kyl joku vastas, mutta en mä ääntä tunnistanut (tai ees kuullu ihan kunnolla) ja sitten ku kysyin et kuka siel nii se katkas. On mulla omat epäilyni, mutta en mä tiiä. Hassua.

Huomenna alkaa loma! Koulusta selvittyäni pääsen kotiin kokonaiseksi viikoksi, jeeeee!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti