perjantai 27. maaliskuuta 2015

Muistio itselleni: älä mene ikinä enää Ruotsiin

Ois iha kauheesti kerrottavaa Ruotsin reissusta ja itsestään siitä, kuinka paljon Ruotsia vihaan, mutta mulla ei oo nyt energiaa sellasiin aggressioihin, joten saatte kuvapläjäyksen ja käyttää mieli-ku-vitustanne. Haha.
 Matkaeväät ja saatanan lähettiläs
 Tuomitsin Ruotsin jo tuon energiajuoman perusteella hirveeks paikaks. Osottautu hirveemmäks. Keikka oli joka tapauksessa ehkä paras ikinä!
 Pakolliset selfiet ennen keikkaa!
Kotimatkan pari pientä muuttuja, lentokoneesta laivaan
Ilmeisesti oli hyvää
Sanotaanko näin, että kolme bändiä on jopa vähän liikaa mun kunnolle, etenkin jos takana on kehnosti nukuttu yö ja edellisenä päivänä liikaa matkustamista. Meinasi Sleeping With Sirensin loppupuolella tehdä jo vähän pahaa riehua, mutta selvisin kunnialla loppuun saakka. Ensin siis soitti lämppärinä Issues, joka oli mulle aika vieras. Sitten soitti Pierce The Veil, joka oli ehkä livenä  vielä parempi kuin levyltä! Jaime oli täydellinen niin kuin aina ja sopivasti siinä kakkosrivissä olevan Kridun edessä<3 Oli niin ihana ku Vic pyysi jonkun tytön lavalle ja laulo sille Bulletproof Lovea ;---; SE OLI NIIN IHANA!

Sleeping With Sirens sitten olikin ihan oma lukunsa, sillä onhan se mulle tärkeempi ku PTV. Kellin oli päissään JA SILTI IHANA! Se vaan yritti hajottaa rummut (ei saanu reppana ees irti niitä sieltä XD) ja semmosta. Liian ihana. Kummatkin bändit soitti mun lempibiisit, PTV A Match Into Waterin ja SWS Roger Rabbitin. P-A-R-A-S-T-A-!


Montaako lajia elukkaa?
 Erviila aatteli, et mä syön tän mamman takin ku se jätti sen tähän
Ja Salva tuli vähän mamman syliin lohduttamaan, koska oli huonoja uutisia ku tulin kotiin


Nimittäin Mimillä on pahalaatunen syöpä, eikä se varmastikaan tule elämään kesään asti. Mä en osaa sanoa mitään. Sattuu liikaa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti