torstai 12. maaliskuuta 2015

Tell me that I'm good just the way I am
Hetki jota kaikki olette odottaneet (halusitte tai ette) AHMAKORTTI, kuten yllä olevista kuvista voi huomata. Ai saatana se on niin hieno, vaikka siitä tuli ihan erilainen kuin alun perin piti. Mutta on se vaan ihq ja kortin saajakin tykkäs. Tosin kuka nyt ei ahmakortista tykkäis?


Mutta niin tota noin. Mää vähän niinq lähin jo tänään Keitsuun. Oli hirveen paha mieli vaan koko viikon (lol itkin tänää melkei koulussaki lol) ja halusin tulla kotiin turvaan oman Erviilan ja Salvan luokse ja heti tuli parempi olo ku tossa seittemän aikaan olin kotona. Koulu saa nyt kärsiä, ei sillä oo väliä. Mä olin jo ihan oikeesti jättämässä ton kesken, mutta tänään vähän jutusteltiin kaverin kaa koulussa ja sitte ku seki sano, että tuskin se yksin jaksaa tätä käydä, niin kyllä mä nyt aloin miettiä, että voinhan mä ainakin tän kevään siellä olla. Kattoo sitte pystyykö syksyllä jatkaa. Mutta en mä nyt oo vielä mitään päätöstä ihan lukkoon lyöny.

Lauri Ylönen - Have a Little Mercy
Uus suosikki biisi<3

Mulla oli tarkotuksena että vois pistää viimein sitä turkoosia väriä päähän nyt viikonloppuna (enhän tosiaan ostanu ku viime kesänä/syksynä sen värin lol) mutta tota, mäpäs en ookkaan enää tietoinen missä se on. Pitää ettiä. Nyt vituttaa jos oon kulettanu sen joskus JKL :D Mulla ei oo ollu tositositosi pitkään aikaan shokkivärei päässä, oikeesti varmaan joskus... Pari tai kolme vuotta sitten, huhhuh. Mutta koska me jonnet ei ikinä kasveta aikusiks nii me saahaan laittaa vieläki hassuja värejä päähän ja hyppii sängyllä!

Mut ei kai siinä, nyt mä katon vähän lisää Ensisilmäyksellä ja vois vaikka piirtää jotain :3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti