torstai 16. huhtikuuta 2015

My heart is breaking but there's no use crying


Hahahahaa erosin just kirkosta. Siis mä oon miettiny siitä asti, kun muutama vuosi sitten jouduin kirkkoon uudestaan liittymään, että voinkohan erota. Siksi siis liityin uudestaa, kun isoveli tahtoi musta sen lapsen kummin. No sitten heräsi kysymyksiä, että kun oon kuiteskin Veetin sylikummi nii häiriintyykö esimerkiksi Veetin rippikoulujutut siitä jos mä en enää kuulu kirkkoon. Mutta tulin siihen tulokseen, että jos häiriintyy niin vittu mä voin sitten yli kymmenen vuoden päästä liittyä uudestaan. :D

Astetta suositumpi tuoli

Sitte tää äänestys asia. Mä haluisin ihan hulluna mennä äänestää, en oo ikinä käyny (joo, oon huono ihminen) mutta nyt tuli sellai fiilis että vois. Mulla on vaa sellane ongelma, että en mä tiiä ketä äänestän. Oon noita vaalikoneita testaillu ja suurinpaan osaan vastaan "en tiedä" tai vastaavaa, kun en ymmärrä kysymyksiä. Kolmesta kuitenin tuli sillee ei välttis ekana, mutta viiden sopivimman joukkoon sama ehdokas, mut tyyliin 73%. Enkä mä tiiä onko päälle seiskytprossaa niinku hyvin vai huonosti. Sitte mietin että vois Viitasaarelaisena äänestää Teuvo Hakkaraista, koska onhan se nyt vaikuttava ihminen monin puolin (ja aina ilosen näköne ku sen Pihkurissa tai Mantassa näkee :D) MUTTA KUN hintit :( Ei se puolusta seksuaalivähemmistöjä, eläinsuojeluun kantaa en tiedä, mutta maahanmuuttajia kohtaan näkemys on hyvin yhtenevä. Vaikee elämä.

Tahvolla oli tämmöne ihana herkku, oisimpa päässy osingoille

En menny tänään kouluun, koska wilmaan ei tullu lukujärjestystä ja mä en oikeesti tiiä mitä tekisin koulussa, ku muilla luokkalaisilla on attoi ja mulla ei sellasia enää ole. Luokanvalvoja on ulkomailla, eikä ne muut osaa mun asioita hoitaa ja en jaksa ees kuunnella niiden sönkkäystä. Se yks eläkeikäne pistäs mut kuiteski offsetille ja muut pelottaa mua, joten tässä on harkinnan alla jos lähtis tänään jo keitsuun, mutta sitte taas toisaalta aattelin, että huomenna vois käydä vähän kattomassa kaipaileeko joku mua. Kävis syömässä koulussa, haha. Oikeesti piti tänään käydä jo kattomassa ikävöikö opettajat mua, mutta sitten en jaksanutkaan herätä.

PS. oon tosi huono GTA V
PS x2. mun sisäinen emo tuli
kuuntelemaan tätä biisiä mikä tänne youtubeen tuli

Get Scared - Sarcasm

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti