tiistai 21. huhtikuuta 2015

We can get a little crazy just for fun

Plääh, mulla mitään kuvii oo, mutta aattelin kirjottaa silti, koska voin.

Tuli ilmeisesti eilen vähä ryypättyä. Siis oikeesti, vittu mikä krapula osaskaan olla, en ees muista millon ois ollut viimeks noi kauhee olo. Onneks se meni ohi, vaikka mun melkein koko päivän jatkuneet päiväunet keskeytettiin ku Antony tuli käymään. Mut sitte löysin rodeoo nii sitte en enää kuollu nii sitte olin onessaan koska sitte en tarvinnukkaa eutanasiaa. Nyt on taas varmaan unirytmi viimesen päälle perseellään, mutta se on iha fine.

Mulla on iha kauhee himo rakentaa koirankoppi Slavan tarhaan. Tosin eka pitäs tehä jotain jännyyksiä, että ei pääsis koirat sieltä aitan alle ja sieltä karkuun. Mut en mä tiiä onks Keitsus lautoi tai muitakaa rakennuselementtei mitä koirankopin rakentamiseen tarvii ja jos ei oo nii sit ei voi rakentaa, koska oon niin jäätävän köyhä. Yhyy angst, fuck you Ruotsi ku veit sillon kaikki rahat.

Taas hirveet kesäsuunnitelmat. Vois treenaa Slavan kaa justiinsa ilman hihnaa lenkkeilyä että kesän lopussa se ei singahda ison tien vartta karkuun jos puolen kilsan päässä kävelee ihminen, Nappia vois opettaa hyppäämään paremmin, eikä varmasti pahitteeksi olisi jos Elviirankin sais esteille. Kesällä haluun myös mennä telttailee muuallekin kuin omalle etupihalle, haluun onkii muitaki kaloja ku särkiä, haluun uida monesti saareen asti ja vielä takasikin. Suuret on suunnitelmat, mutta luultavasti dataan taas koko kesän.

Vaikka oon miettiny että en poistu varmaan Keitsusta ees kylälle koko kesänä, nii kyllä mä varmaan oikeesti joudun ainaki välillä pyörähtää Jyväskylässäki, ku ehkä mä sittenki haluun nähä joitain kavereita välillä. Mutta en mä vielä mitää lupaa.

NII JA mä oikeesti mietin, et voisin olla k5 tyylii viikonloppuna ja tehä jonku asteisen videopostauksen tyyliin Slavan (vähäisistä) tempuista. :3

All Time Low - Dancing With A Wolf

Simon Curtis - I Hate U


Breaking Benjamin - Dance With The Devil

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti