tiistai 2. kesäkuuta 2015

Go walk with your dog they said, it'll be fun they said


Viime viikolla ku tulin VTS nii sit ekana menin isosiskolle.
"Käytä Lucy lenkillä."
"Kuin pitkällä?"
"Niin pitkällä ku haluut, kyllä se koira jaksaa.

Viimeisen kilometrin raahaat sitä yli kolkytkilosta koiraa kaikilla voimillas ja jupiset ääneen
"Mee niin pitkälle ku haluut, kyllä se koira jaksaa... Tuntuu jaksavan... Lucy sä oot huono lenkkikaveri."

Siis se lenkki oli VIISI kilometriä. Siihen saattoi sisältyä Savivuoren kapuaminen, mutta silti. Slavan kanssa kuitenkin meidän peruslenkki on 7-9 km joten, aika surullista. XD

Mutta niin. Oikeesti alkaa palaa pikkuhiljaa näihin pimeisiin raivokohtauksiin järki. Siis joka kerta sitä olettaa, että saa jotkut supervoimat ja että se seinä murtus nyrkin alta mutta sitte sitä huomaaki, että käteen sattuu. Ei oo kivaa. :D Aina just ku edelliset mustelmat ja turvotus kadonnu nii eikö ala uus asia vituttamaan ja taas sitä viskellään kaapit nurin ja paiskotaan Asking Alexandrian julistetta. Lol.


Ja tietenkin huomenna on vissii TAAS iha mulkku keli. Mulla kun oli suuria suunnitelmia huomiseks kiivetä puuhun chillailemaan, ku tänää ei ehtiny kaiken riehumisen takia. Oikeesti mikää ei oo kivempaa ku ituskella puussa ja lukee tai vaikka pelaa Pokemonia. Paitsi sisällä dataamine on oikeesti parempaa, mut kuiteskin. Sit mä mietin että jos tos pihamännys ois sellane hyvä oksa nii vois asennella siihen keinun. Niinku ulos. Sisällähän meillä on tollane hyvä keinu, mutta se on sisällä. Nää on nää suuret suunnitelmat taas, vaikka kuiteski vaan dataan.

Ei kai siinä, torstaina kävis Pokella syömässä kakkua ja kattomassa ku ihmisiä valmistuu.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti