sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

YES I CAAAAAAAAAAAN

Mä oon kärsinyt hyvin vakavasta luovasta hulluus tilasta. Mä oon nukkunu vammasesti tai en ollenkaan, oon ollu päivässä ulkona ehkä viis minuuttia ja saan kohta varmaan jonkun kofeiinimyrkytysen. Mutta oon vaan piirtänyt ja kirjoittanut. Tää ei tunnu enää hyvälle, mutta eiköhän tää jossain vaiheessa lopu.

"Winnan naamassa mättää joku ja tosi pahasti, enkä tiedä mikä. Se näyttää ihan cp vammaselle, enkä tiedä mitä voisin tehdä auttaakseni sitä."
"Laita sille pussi päähän."


"Problem solved."


No mut niin. Kaniin ei antibiootti kuuri tepsinyt, se aivastelee ihan kauheesti. Huomenna soittamaan Hiskinmäelle, että mitä tämän kanssa tehdään. Voisin veikata, että tulee haettua sitten Äänekoskelta sitä superia antibioottia + kipulääkekuuri. Mut tässä tajusin, että se kani on saatava pois alakerrasta, koska siis siellä lattiallahan vetää ihan hirveesti. Niin tänään on vuorossa huoneen siivoaminen tästä "täällä on tapahtunut murha" kaaoksesta, että saan Elviiran tänne, että jos vedottomuus edes auttaisi vähäsen. Ku käy niin sääliks toista, ku huomaa iha selkeesti ettei sillä oo kaikki kunnossa, vaikka iskä onkin silleen "iha normaali se on :||" nii koska kanihan näyttääkin kipunsa niin helposti :)))))))))

Saatana, olen vihainen enkä näe eteeni.

Oon myös sulattanu aivojani hyvin tehokkaasti. Oikeesti, mä en varmaan voi enää ikinä kattoo Avengersei (tai Thorei... Tai ylipäätään Marvelin leffoja).

Thor & Loki - Anything You Can Do (I Can Do Better)

Voi vittu nyt. Mä jatkan tän ES juomista ja piirtämistä. Mutta olen siis hengissä, sitä vaan tässä ilmoittelin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti