perjantai 21. elokuuta 2015

I could paint you picture perfect even if I were blindedViimein sain aikaiseksi hakea Jennin kameran lainaan. Piti tosin hakea Pasalasta, mutta ei se mitään. Mitä nyt seurauksena oli tää perinteinen "ota nyt lisää pullaa" hyökkäys, mutta siihen on siinä taloudessa totuttu.

Sai tapella varmaan tunnin ennen kuin kamera alkoi tarkentaa, eikä näiden laatu siltikään ole päätä huimaava. Johtuukoha kamerasta itsestään, vai kuseeko asetukset edelleen, siitä en tiedä, mutta on nää jo parempia kuin kännykkäkuvat!

Varsinkin Tahvosta pitäs ottaa paljon kuvia, että sais sellasia käyttökelpoisia mahdollisimman paljon, koska koulutöihin vois tota naamaa hyväksikäyttää vaikka kuinka paljon.

Ja sellainen varoituksen sana tähän väliin, että blogi menee ehkä tänä viikonloppuna hetkeksi kiinni, kun yritän taas tulla bloggerin ulkoasutoimintojen kanssa juttuun ja luoda tänne viimein edes siedettävän ulkan. Mutta ei oo varmaa vielä, koska joko pidetään Annin kaa dokumentti-ilta tai lähen Jennin kaa Pihkuriin tai sitten livistän kummastakin. XD


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti