torstai 13. elokuuta 2015

Mama never taught me how to love


Kesä tuli ja kesä meni, vaikka nyt on enemmän kesä kuin kesällä. Niinpä, vittumaista minustakin. Jyväskylässä ainakin on lämmintä. Meillä korvessa oli aina vaan kylmää ja vesisadetta, mutta täällä on ollut tosi lämmintä, vaikka tänään meinasi tulla jäätymiskuolema. Koulu alkoi ja siihen sitten tietenkin kuului tämä "ensimmäisen päivän kunniaksi yksille". Kyllähän sen arvasi, että pv:n hulttiot kun päästää Passioniin ilman valvontaa, niin ei se yksiin jää.

Eilen alkoi hautakivi-projekti, kun lähettiin Korpilahelta saakka hakemaan sopivia kiviä. Tänään painettiin meidän uudella ihqulla lelulla sitten ensimmäiseen kiveen nimi Ilari ja sen otankin huomenna mukaani korpeen ja vien kotona metsänlaidassa sijaitsevalle hautausmaalle. Ois tarkotus tehdä jokasen elukan haudalle oma kivi, jotta äitikin tietää missä kukakin on.

Ainakin koulu alkoi huomattavasti kivemmin kuin mihin keväällä loppui, koska tosiaan meillä on koulussa tosi ihania uusia leluja, joita viime vuonna ootettiin ihan innoissaan. Eli sellainen kone, jolla voi painaa juurikin vaikka kiviin, kyniin, pleksiin, cd:n kansiin... Melkein mihin vaan. Sitten muotoon leikkaava suurkuvatulostin, jolla voi esimerkiksi tehdä tarroja. Meillä on jo suuria suunnitelmia läskien kissa -tarrojen varalle.

Porcelain Black - How Do You Love Someone

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti