tiistai 29. syyskuuta 2015

Champion greatest of them all


Salvatiini se pääsi tohtorille ja sammuminen tapahtui kovin erkonomiseen asentoon. Kyllä, ensin otetaan kuva, sitten vasta laitetan reppana parempaan asentoon. Siitä on lähteny jo varmaan kaks kuukautta ihan kamalasti karvaa, enkä tajua mistä sitä vieläkin riittää. Mutta niin, tulehtuneet anaalirauhaset vaivasivat, vaan eivätpähän vaivaa enää.
Slaavatti se on myös kulmakunnan muotitietoisin hauva, koska nyt sillä on viimein Hurtan Lifeguardin pinkkejä vermeitä lisää! Sillon kun Slava tuli mulle, ei noissa valikoimissa ollut pinkkiä, vaan värinä oli vadelma, joten panta ei oo sopinut sen tavaroihin. Koska hommasin sille sitten jossain vaiheessa sen pinkin sademanttelin ja pinkin hihnan (joka on muuten paska). Valjaat tilasin vähän tuurillaan, että tuleeko oikean kokoiset ja kyllähän ne onneksi olivat. Sitten piti olla autisti ja feilata pannan kanssa. Siis tilasin saman kokoisen kuin tuo vadelman värinen panta, kun en muistanut että sillon kolmevuotta sittenhän äiti tosiaan pienenti sitä. XD No tulin sitten siihen tulokseen, että äiti saa pienentää tota pinkkiäkin, ku oon niin toivoton noiden palauttamisten ja vaihtamisten kanssa. Ainakin toi Rukan pinkki talutin sopii ainakin suurin piirtein näihin Hurtan pinkkeihin, joten voin olla hetken tyytyväinen!


Niin ja nää on sitte taas näitä kuskin hommia... Mutta ei oikeasti ollut minun vika! Minun piti vaan käydä morjestamassa kaverina juottolassa, että pysyn itekin neljään asti hereillä. Sitten mun kättä nuoltiin ja siihen kaadettiin suolaa, että ei enää hirveästi vaihtoehtoja ollut!

Niiiiiiin ja sitte! Slavasta on tullu iha sairas sekopää. Eilen mentiin iltapissilenkille, niin eka se yritti hyökätä jonku cavan kimppuun. Mulla oli kuulokkeet päässä ja oli pimeetä, nii en oo iha varma murisko se cava ensin, ei välttämättä. Ja en ollu yhtään varautunut siihen, kun Slava ei oikeesti oo ikinä ennen tehnyt ainakaan mun nähden tollasta. Onneks pidin kuitenkin aika lyhyessä hihnassa niin en usko että oikeesti ehti osua toiseen koiraan. Säikähin sitä niin paljon ja olin niin järkyttyny etten tajunnu ees pahotella sille cavan omistajalle.

Sitten kävellään ehkä minuutti ja tulee corgi sekä toinen koira vastaan. Se corgi on räyhänny Slavalle ennenkin ja Slava on tapansa mukaan kävellyt kiltisti ohi niin eikö se saatana nyt yrittäny senkin kimppuun. Ei se lähelle päässy koska nyt osasin jo varautua. Että mikäköhän helvetti tuotaki läskipäätä vaivaa. Sai muuten selkäänsä sen jälkeen ja motkotin sille varmaan viis minuuttia siitä, kuinka minä en kattele tollasta päävikasta räyhäämistä, ku oot saatanan ääliö ennenkin osannut käyttätyä ihmiskuntakelposesti.

Nyt vaan toivon että se cavan omistaja tulee joku toinen päivä vastaan (ja että Slava osais sillon käyttäytyä) niin voisin oikeesti pahotella tapahtunutta, koska kyllähän tollai säikäyttää! Varsinkin ku Slava on johonkin cavaan verrattuna isokoira. Perkele että aina saa hävetä ja kärsiä. Saatanan ryssähuora Salvador.

Ps. eilen musta tuli täydellinen taitoluistelufani. Ihan vaan koska Johnny Weir.

Johnny Weir - Ice Shadows

RuPaul - Champion

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti