tiistai 6. lokakuuta 2015

Lost in a dream don't know which way to go

Joskus sitä iskee piirtämisen tarve ja silloinhan upea Carmen Carrera on täydellinen kohde. Saa nähdä saanko ikinä valmiiksi, mutta ainakin oon alottanut. XD 


Tässä on nyt esittelyssä mun erkonominen työpiste. Kun pupu kuolee, saat tilalle tulostimen. Siinä sitä asenneltiin sitten lattialla istuskellen tulostinta. Eilen ku aloin piirtää, niin muokkasin tota Carmenin kuvaa silleen "tulostan huomenna koulussa tän niin sit voin piirtää". Katson telkkarii ja katse harhailee telkkarin ohitse ja tajuun, että niin perkele, mullahan on itelläänki tulostin nykyään. Voikin oikeesti olla vammanen ihminen.

Eilen kävin koulussa, turhaan. Mulla oli opettajan kanssa aika sovittuna, että sitten katotaan noi mun opinnot tähän jaksoon. No eipä opettajaa näkynyt. Tänään sitten toinen opettaja selvitti mulle nyt ainakin alkuun vähän lukujärjestystä. Huomenna koulua taitaa olla klo 13-15, hienosti menee siis. XD Meen kyllä silti jo varmaan yhteentoista kouluun. Pitää nyt kattoo.


--- Älä jatka lukemista jos et kestä #vihaanelämääni puhetta ja drag queeneja ---


Ärsyttää kaikki ja kaikki ja kaikki ja en jaksa kun kaikki vaan on niskuroivia läskejä ja yrittää vaikeuttaa mun elämää. #vihaajatvihaa #enooemo. Tänään meni sitten melkein viikon bensarahat, kun piti ostaa Virkon S desinfioivaa pesuainetta. Tuolla ku liotan koko helvetin kämpän niin loppuu se pasteurella saatana. Turhauttaa niin maan perkeleesti.

Mutta onneksi on Raja ja Sharon Needles ja Adore Delano ja Chris Crocker ja RuPaul ja kaikki muutkin epäilyttävät ladyboyt, jotka tekee liian hyvää musiikkia, että voin vaan olla mytyssä mökömököpeittokasassani ihan rauhassa.

Raja - Diamond Crowned Queen


Sharon Needles ft. Alaska Thuderfuck & Ana Matronic - Kai kai


Adore Delano - I Adore U


Chris Crocker - Freak Of Nature


RuPaul ft. Tyra, Raven & Jujubee - Jealous of y boogie

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti