perjantai 23. lokakuuta 2015

Shady shade

Onko siitä viikko tai jotain, kun tein viime postauksen ja kirjoitin siihen, että "huomenna kirjotan paremman". No se vähän jäi. Ei mulla kiireitä oo ollut tai mitään, en vaa oo jaksanut tai muistanut. Eilen tulin porukoille. Mulla on tässä jaksossa ulkoasun toteutusta, eli toisin sanoen Photoshopin, InDesignillä ja Illustratorilla leikkimistä. Mulla on ne PS tehtävät tikulla, joten teen ne kotona, koska ei jaksa mennä kouluun (varsinkin kun opettaja meni tunteisiin saatana :D).

No eilen sitten kun tulin korpeen, lähdin Slavan ja Napin kanssa lenkille. Palasin kotiin Napin kanssa. Slaava se huitaisi johonkin metsään, enkä jaksanut sitä huudella. Vein Napin kotiin ja lähdin autolla ettii Slavaa, niin sieltä se tuli vastaan. Onneks se hyppäs heti metsään ja lähti karkuun, kun näki ees auton, niin tietää ettei se jää oikeesti auton alle jos se karkais jossain vaarallisemmassa paikassa, kun tuolla metsätiellä. No pysäytyin auton, rääyin ihan vitun kovaa ja ilkeesti että nyt vitun äpärä autoon niinku olisit jo. Sieltähän se tuli kyytiin ja kun ajoin tien päähän, että sain käännettyä niin eikö siellä ollut matkanvarrella keskellä tietä puolikas herra jänis. No ei ihme ettei koiraa kiinnostanu tulla vapaalta jos löytänyt jäniksen raadon. Ei siinä, ei se oo sitä ite tappanu ja toivottavasti ei kamalasti syönytkään, mutta aina sen pitää tuoda noita jäniksen osia tielle jos se niitä löytää. Kerran se toi jalan. Siitä vähän ajan päästä kropan ilman päätä. Sitten laitoin sen hihnaan.

Kauhee hinku saada taas ties mitä eläimiä. Pitäs saada kaks tai kolme kania, kissoja, koirasusi, buhund, ei ponikaan haittais ja niin edespäin. Kissa me nyt ehkä saadaan Slaavan kaa joululahjaks ja kanin otan heti kun saan säästettyä kanin hinnan ja löydän mun unelmajänön. Seuraava koira tulee sitten, kun muutan omakotitaloon ja plääplääplää. Haluisin oikeesti vaa lopettaa ton koulun niin voisin muuttaa johonki korpeen, mutta ei ehkä oo kannattava ajatus. Plääplääplää.

Kuviaki ois, mutta empäs jaksa laittaa lällällällää.

Phi Phi O'hara - Bitchy


Willam ft. Sharon Needles - RuPaulogize

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti