maanantai 30. marraskuuta 2015

One shot


Nappe ja Salvatiini kävivät tänään kylässä <3

Porukat kävi tuomassa yhen nojatuolin tänne ja isovelikin (VIIMEIN) kävi. isoveli ja isi sitten käänsivät jääkaapin oven ja sen sellasta. Ja sitte sain tankata auton tankin täyteen äitin kortilla, jeejee! :D

Viikonloppuna sitten olikin jos jonkinlaista viihdettä. Perjantaina oli oikeasti kamala päivä, en ollu nukkunu kuin muutamia tunteja yöllä, kun muutamia esim. perheeseen liittyviä asioita vituttaa ja vaivaa mieltä. Oli jo yhessä vaiheessa töissä aika lähellä, että en käyny itkee. Jos oisin mokannu jotain, niin oisin varmaan vetässy saman tien kauheet itkupotkuraivarit, mutta onneksi en! Sitten ajelin Viitasaarelle ja näin Neaa. Käytiin kahvilla ja ajeltiin vähän aikaa ja heti tuli parempi mieli.

No siinähän sitten saatiin huikee idis, että lähetään lauantaina ottamaan kuppia ja niinhän siinä sitten kävi.

"Mitäs me tehään tänä iltana?"
"Ryypätään niin vitusti ja tanssitaan ilman vaatteita Justin Timberlakea!"
"Okei!"

No, ei se ihan niin mennyt, mutta hirmuisen hauskaa meillä oli, kun aloteltiin siinä Nealla. Spämmittiin sen snäppi täyteen kaikkea mahdollista ja mahdotonta.


Nooh, siinä sitten selvittiin Pihkuriin taas jo ihan aikaseen, eikä siellä tietenkään ketään ollut. Jenni tuli sitten kylälle ja lähdettiin sen kanssa käymään Apsilla. Mä päästin Nean nukkumaan, koska eihän se ollu edellisenä yönä nukkunu ollenkaa ja sitten lähin Miikan ja Kristan mukana. Jenni oli vähän aikaa kuskina.


Isosiskoakin tuli Pihkurissa nähtyä ja tietenkin nyt vaan mun perhehuolet lisäänty. Alkaa pikkuhiljaa vituttaa tällane. Oikeesti, kamalaa olla aikunen ku pitää oikeasti huolehtia aina ja kaikkea. En tykkää. Mutta nooh, onneksi oli muuten mukava viikonloppu. Olispa jo tammikuu, niin pääsis pois topista ja pääsis takaste kouluun. Plääplää.

Katoin Frozenin ja nyt se vitun taakse jää soi mun päässä iha koko ajan. XD

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti