torstai 12. marraskuuta 2015

Sullon sisälläs valtameren kokoinen voima jonka sä voit oppaaksesi valjastaa

Toppi alko ja sehän on semisti kamalaa. Eilen oli siis eka päivä, nukuin ehkä kolme tuntia ku olin niin paniikissa. Onneks on hyvii tyyppei työkavereina. Oikeestaan parhaita mitä ikinä on ollu. Mutta en mä silti sinne haluis mennä, mieluummin oisin koulussa. Me jo Miran kaa mietittiin, että ky käydään Viitaniemessä syömässä, niin linnottaudutaan Roland Academyyn ja uhkaillaan Lef 20 -konetta väkivallalla ja varastaa magenta-väri (iha vaa siks koska.. no hei, pinkkiä!), että saadaan tulla takasi kouluun.

No mutta, mutta, joka tapauksessa huomenna olisi suunta kohti Lahtea Suville, koska maanantaina on viimein ja kauan odotettu BRING ME THE HORIZON!!!!!!! Vittu! En jaksa enää oottaa yhtään!!!!!


Mun elämä on nyt ihan kamalaa ja tylsää ja kamalaa ja kamalaa, kun Slava jäi Keitelepohjaan. Ja luultavasti on sitte jouluun asti, että jakso vaihtuu ja meen takasi kouluun. Koska nyt se joutuis olee joka päivä yksin melkein 10 tuntia, eikä se oo reilua millään tasolla. Varsinkin ku en näiden toppipäivien jälkeen kuitenkaan jaksais käyttää sitä kunnollisella lenkillä. Meinasin jo varastaa Tahvon mulle seuraks tänne, mutta se söis mun pokepallon, joten en sitte voinutkaan. Tää tilanne nostattaa mun kissa- ja pupuvauvakuumetta niin pahasti, että en kestä.

Ois yksi sen näköinen kissavauva tarjolla, millaisen haluun, mutta en mä usko että tuun ottamaan sitä. Se että se on tyttö, ei nyt ole asia, että en voi ottaa, vaikka poikakissaa olenkin suunnitellut ottavani, mutta se pentu ei ole kovinkaan seurallinen, joten joudun luultavasti odottamaan. Koska kissa tulee kuitenkin ensisijaisesti Slavalle kaveriksi, niin oisi hyvä että on sellainen läärättävä sylivauva niin kuin esimerkiksi meidän Tahveliini. Mutta saa nyt nähdä, että miten kissa-asian käy, kun mennään varmaan tuossa lähempänä joulua äitin kanssa käymään siellä "Nappilassa" muutenkin. Nappila nimihän tulee siitä, kun meidän Nappi on sieltä ja sen jälkeen kaikki kissatkin.

Violet Chachi - Bettie


Apulanta - Valot pimeyksien reunoilla

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti