tiistai 29. joulukuuta 2015

Hello, kitty


Vähän on hidasta tää sopeutuminen, mutta se ei tullut yllätyksenä. Vilhosta huomaa jo nyt, että se on kovin herkkä poika ja nyt mennäänkin aika pitkälti sen omilla ehdoilla. Tänään kuitenkin piti lopettaa Vilhon mökötyskierre ties minkä huonekalujen alla, kun oli klo. 10 aamulla rokotus. Vilhohan on jo siis 16 viikkoinen, jolloin kuuluisi antaa tehosterokote, mutta me haettiin nyt vasta ensimmäinen. Kai siinä mielessä olisi ollut järkevämpää antaa kotiutua pari päivää, kun Vilho kuitenkin on sen verran arka, mutta toisaalta parempi rokottaa heti. Ihan vaan, kun ollaan ens vuoteen asti täällä porukoilla ja täällä kulkee noi isot kissat ulkona ja kaikkea. Eikä tainnut edes mennä niin pahasti tunteisiin kuin ekaksi oletin. Vähän meinasin huolestua sen syömisistä ja juomisista, mutta eläinlääkäri sanoi ettei ole kuivunut yhtään, ettei tarvitse huolestua. 

Slavalla on antibiootti kuuri menossa, sille piti viime viikon ajan laittaa voidetta vatsaan ihottumakohtiin aamulla sekä illla. Niin ja pestä kaksi kertaa viikossa jollain ihme shampoolla. Tällä viikolla pitää vielä pestä kerran. 

Uuden vuoden suunnitelmat on vähän vielä auki. Ekaks piti lähtee Nean kaa johonkin, mutta kun Vilho tuntuu sopeutuvan niin hitaasti, niin jäänkin ehkä kotiin. Tai sitten en. En tiiä, se selvii sitten uutena vuotena. Lähetään varmaan eka tai toka päivä Äänekoskelle, niin ehtii Vilho totutella sielläkin olemaan ennen kuin jää päiväksi yksin. Tai siis, eihän se yksin jää vaan Slavan kanssa. En vaan tiiä uskallanko heti jättää niitä ihan kahestaan, että laitanko ne eri tiloihin. Vilho on oikeesti niin hölmö! Kun Slavalla on patja ja siinä patjan päällä on petauspatja, niin Vilho menee koko ajan sinne petauspatjan alle. Piilottelee pikkuperkele siellä. :D

Willam - Not A Pearl

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti