tiistai 8. joulukuuta 2015

Kaksi vuotta ja yksi päivä

Hei! Tätä blogia saa nyt onnitella, eilen oli Perfect Weaponin kaks vee synttärit! Mä en voi kuvitella, että oon oikeesti jaksanu pitää tätä samaa blogia pystyssä, jopa suhteellisen aktiivisesti jo kaksi vuotta. Täytyy olla jonkin sortin ennätys oikeesti. :D

Kahteen vuoteen on mahtunut kaiken kaikkiaan 155 postausta, joista tosin 143 kappaletta on julkaistu. Sivukatseluja on ollut huimat 6781 ja eniten katseltu postaus on So when all this is gone what do I have to come home to? Aktiivisimmin käviöitä on käynyt tammikuussa 2014, jollon sivukatseluja on ollut 458!

Tää on oikeesti aika hurjaa. :D Niin ja noista julkasemattomista postauksista, mitä on luonnoksissa, ne on kaikki tyyliin tyhjiä. XD oon siis alottanu kirjottaa ja ollut silleen "vitut tästä" ja en ookaan kirjoittanut.

Halleloo, kuten Shangela sanoisi.

Mut joo, mä en oo taas kahteen yöhön nukkunu ku muutaman tunnin, niin pitäisi varmaan yrittää vähäsen tänä yönä nukkua. Ei mua tosin jotenkin enää väsytä ees, toisin ku töissä. Mutta siellä saakin väsytää saatana. Tosin en voi ees laittaa konetta kiinni ainakaan puoleen toista tuntiin, koska siirrän koneelta tiedostoja muistitikulle. Tää homo oikeesti näyttää jotain maailmanlopun merkkejä jatkuvasti. Missä mun kaikki nörtti ystävät ovat, kun heitä tarvitaan? Vittu saatana. Nojoo, yritän selvitä, konekin yrittää selviytyä.

Adam Lambert - Whataya Want from Me

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti