tiistai 19. tammikuuta 2016

Madzmobiilista ei tykätä!


Tässä on kuva liikkevaloihin sammumisesta. Edessä toinen auto, joka oli sammunut ja sen edessä poliisiauto. En viihtynyt.


Alkaa joo mennä toi mun rakas Madzmobiili pikkuhiljaa tunteisiin. Kamala bitch oikeesti. Viime viikon keskiviikkona (olikohan se keskiviikko) se päätti jättää mut Jyväskylässä LIIKENNEVALOIHIN. No onneksi isoveli oli Jyväskylässä ja oli 20 min päästä hinaamassa mua pois siitä. Ystävälliset poliisisedät tuli ohjaamaan liikennettä, kun joku Riina siellä vähän jumissa. Siellä lumimyräkässä isoveli sitten selvitteli asiaa ja lopulta syyksi ilmeni, että oli kosteutta virranjakajan kannessa. Käytiin ostaa uusi, vaihdettiin ja Riina pääsi viimein kotiin.

Sitten eilen, lähin muka iha onessaan kouluun aamulla seitsemän aikaan. Kävin laittaa auton käyntiin, vein siinä välissä roskat, koska -30 pakkasta, niin parempi olla vähän aikaa käynnissä niin saattais rattikin kääntyä. Tuun takasi autoon, lähen ajaa. Ekassa risteyksessä jo mietin että vähän nyki tossa, mutta oletin että pakkasestahan tuo johtuu. Mutta sitten, kun menin tonne risteykseen, mistä kääntyy nelostielle ja joutu pysähtyy ihan kokonaan oottamaan, että autot menee, niin se alko nykii tosi pahasti. Mietin siinä, että mitäpäs vittua. Lähin kuitenkin nelostielle ja siinä vaiheessa, kun auto ei vetäny vitosvaihteella reipasta kuuttakymppiä (jonka normaalisti tekee ihan tuosta noin vain), päätin että käympäs tuossa Hirvaskankaalla. Sielläkin risteyksissä nyki ja ajoin parkkiin ja eikun soittamaan isoveljelle (jolla oli kuulemma tyyny hyvin, asiaa kun kysyin ensimmäiseksi).

"Tää auto nykii kamalasti risteyksissä ja ei kulje vitosella kuuttakymppii, uskaltaako lähteä mihinkään Jyväskylään?"
"Älä lähde."

No en ois lähtenykään, koska ku mä siitä Apsilta sitten yritin lähtee niin eihän se vittusaatana meinannu käynnistyä. Sain sen kuiteskin käyntiin ja lähin parkista, niin ykkös- ja kakkosvaihteella meno oli suoraan sanotusti aika pelottavaa, koska tuntu että se sammuu ihan justiinsa. Sitten pääsin nelostielle, ajoin siis 80 vitosella, niin nyki ihan jäätävästi. Mä vaan hoin itelleni koko ajan, mitä pidemmälle pääsen, sitä lyhyempi matka on kävellä kotiin. Kierälahden risteys häämöttää edessäni ja huokaisen helpotuksesta. Sinne jos sammuu niin ihan sama, koska vaan ehkä kilsa kotiin eikä oo missään isolla tiellä kenenkään edessä. No siitä risteyksestä kotipihaan matkalla sammu kahesti, juurikin sellasissa kohdissa missä piti hiljentää paljon, mutta käynnisty onneksi uudestaan. Ikinä ennen oo menny parkkipaikalle niin nopeeta, mutta ei uskaltanu hiljentää enää loppumatkasta. XD

Soittelin sitten äitille ja iskälle ja laitoin isoveljelle viestiä, että minun auto on kusipää. Tänään sitten iskä tuli yhen tyypin kaa kattoo sitä, niin eikö siellä helvetin virranjakajan kannessa oo taas vettä! Mistä se luulee menevänsä sinne, koska tyyliin isillä, isoveljellä tai sillä tyypillä, joka tossa oli mukana, oo ollu ikinä vettä siellä. Ja niillä on ollu yhteensä autoja miljoona ja ne on korjannu autoja ja aina meillä on Keitelepohjassa tallissa jonku auto mitä ne korjaa. Että typerä Madzmobiili. Nyt vähän kuumottaa taas lähtee ajelee sillä, koska en halua toista kertaa jäädä johonkin Jyväskylään jumiin. Onneks kuiteskin nyt tietää, että jos se alkaa yhtään temppuilemaan nii kannata lähteä riskaamaan kotikulmilta pidemmälle.

Mur!

Viikonloppuna meen sitten ihan koko viikonlopuksi Keitsuun, niin kai ne siellä sitten alkaa selvittää sitä paremmin. Ku ei tolla kelillä ulkona kukaan tee mitään suurempia. Pitäs tässä kuussa katsastaakin koko paska mutta minä jo kiukuissani oon heittämässä Madzmobiilin roskiin! Siis just ku pääsin Miralle kehumaan, kuinka mä oon alkanut tykätä tosta autosta, niin sitten se alko vittuamaan. :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti