torstai 21. huhtikuuta 2016

Kissani on melkone supermalli

Ei mua nyt kauheesti harmittanut, kun 840e vakuutusrahoja napsahti tilille. Nooh, ne on tosin jo melkein tuhlattu. Minkäs tuhlaripoika itselleen mahtaa. Toki siitä meni auton hinta isoveljelle, makselin pari laskua ja ostin ihan tarpeellisiakin juttuja, kuten koiranruokaa. Mutta sitten tuli pyörähdettyä EMP:llä ja AliExpressillä. Hupsista.

Olin muuten eilen hyvä ihminen, jota ei vissiin usein tapahdu. Naapurin laittomalla kiinalaisella oli jääny avain ja puhelin kotiin, niin soittelin sille sitten sen puolesta isännöitsijälle. Sit se ootteli varmaan jonku vartin täällä mun kämpillä, että se  joku tuli avaa sille oven. Vilho oli kuulemma vaikea nimi. :D

Mä oon työssäoppimisessakin vielä pysyny hengissä. Mitä nyt selkä kuolee ja kättä pakottaa, mutta pää on sentään vielä kestäny. Maanantaina ku opettajan kaa käytiin siellä, niin ei jumalauta että kädet täris, sama seuraavana päivänä, mutta nyt oon aika fine jo asian kanssa. En mä kauheesti tykkää tosta paikasta, en ainakaa vielä. Kattoo nyt jos siellä viihtyis sinne kesäkuun alkuun, kunnes sitten pääsee kesälomalle, mikä tarkoittaa syrjäytymistä korpeen, JEE!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti