tiistai 5. huhtikuuta 2016

Onneksi oli vaan pelti rutussa eikä niskat


Kyllähän se semisti säikäyttää ku yhtäkkiä nelostiellä kolahtaa ja sä et tiiä mihin vittuun sun auto on menossa. No se meni liikenteenjakajan kautta ja sit sain ohjattua sen onneksi oman kaistan ojan puolelle, vaikka aika pitkään meni ennen ku se pysähty. Minä en tosiaan tiedä mitä se muhun törmänneen auton kuski zembaloi Tikkakoskelle kääntyvien kaistalla ja loikkas sieltä mun kylkeen, mutta Madzmobiili se ei siitä tykännyt.

Tai no, kehittelin mä jo tässä aamulla salaliittoteorian siitä kuinka mut halutaan hengiltä, koska noi jotka yritti mut listiä oli sama sukunimi ku sillä, jonka autoa raapasin siellä TK:n parkkipaikalla.

Onneksi ei nyt kuitenkaan henki mennyt, kiitos sen liikenteenjakajan, koska ilman sitä olisin ollut rekan alla. Itse asiassa "kuka käyttää Slavan ulkona" oli ainoa ajatus siinä vaiheessa, kun hetken oikeasti luulin jääväni sen rekan alle. Pitää oikeasti hommata lompakkoon tai johonkin sellainen lappu, että minulla on lemmikeitä, soita äitille jos delaan.

Siinä tuli tosi nopeesti ambulanssi ja vähän niiden jälkeen poliisit, kun siellä lentokentällä oli ollu jotain hämminkiä. Joku sivullinen kai yritti syyllistää mua, mutta minä coolisti itkin ja kyselin mitä tapahtui, koska ei muuten ollut ensin mitään havaintoa mitä oli tapahtunut ja miten. Onneksi kuitenkin syyllinen sanoi heti, että oli hänen vikansa ja näin myöhemmin heräsi sitten kamala viha sitä ulkopuolista kohtaan ja toivon hänen jäävän rekan alle.

Madzmobiili lähti hinausautolla Jyväskylään ja voi olla että se on Madzmobiilin viimeinen reissu, koska kuulemma aika suurella todennäköisyydellä menee lunastukseen, kun on vanhempi auto ja kaikkea. Eli pidetäänkö me nyt jo hiljainen hetki Madzmobiilin muistolle, vai myöhemmin?

Äiti ja isi tuli sitten heti äitin töiden jälkeen käyttää mua päivystyksessä, ihan vaan varmuuden vuoksi. Lääkäri oli sitä mieltä, että ei tarvitse kuvata selkärankaa tai mitään kun ei mitään kipuja varsinaisesti ollut ja liikkuvuus oli hyvä ja niin edespäin. Nyt on niskat ja selkä jumissa ja vähän jomottaa, mutta tää kuulemma kestää pari viikkoa. Jee. Mutta niin, onneksi oli ne turvavyöt, ihan oikeesti.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti