perjantai 29. huhtikuuta 2016

pampipampipampiOlen jälleen kerran materialismionnellinen, mikä on muuten maailman parasta onnellisuutta! EMP:n paketti saapui ja toi tullessaan Andy Black -mukin, josta varmasti kelpaa aina vuoroin Black Veil Brides mukin kanssa juoda kahvetta iltasella, ettei varmasti saa yöllä nukuttua.

Niin ja sit Bambi hotpantsit. Shortsit ne mulle on. :D Halusin vain hieman esitellä edes mennyttä laihaa vatsaani, jonka joku rasvakerros on jotenkin kummasti valloittanut. Yhtään en kyllä keksi miten se silleen. Ei varmasti johdu kaikesta siitä karkista, pullamössöleivästä ja muroista mitä vedän täällä päivät pitkät ilman taukoja? XD Nojoo, nää on joka tapauksessa ylisöpöt ja en jaksa oottaa että on lämmin että vois käyttää niinku oikeestikin!

Oisin halunnu mennä viikonlopuks Keitsuun, mutta empäs voikkaa, ku porukat alotti vasta tänää madottaa elukoita siellä ja minä madotin silleen, että toissapäivänä oli vika päivä. Pläääääääh! Nooh, ehkä ensi viikonloppuna sitten.

Vilikki vei mun sukan ja pistelee sitä seinille, iha varmaa vaa siks että Francis on kadonnut. Oikeesti, Francista ei löydy mistää. En oo tosin ettinykkää esim. sohvien alta mut kuiteski!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti