maanantai 1. elokuuta 2016

Harmistuksen peikko on nyt iskenyt

Joo taas on vähä laiskuus iskeny tänne blogin puolelle, enkä taaskaan jaksa ottaa kuvia puhelimesta. Pikainen päivitys siis vain.

Kaikkihan on siis yksinkertaistettuna päin vittu hui hai, ihan vaan siksi, koska porukat aikoo lähteä vittuun tästä meidän talosta jossa ollaan asuttu 19 vuotta. Ne osti talon tosta 800 m päästä, sellasen pienen kääpiötalon jossa ei ees oo kunnollista pihaa tai vanhaa navettaa jonka ylisillä voi kiipeillä. Sinne pieneen matalaan olkkariin ei tosiaan saa keinua niinku mulla on ollu täällä tuvassa keinu ja mitä pahinta, mun elukat ei vittu ole haudattu sinne. Ne on haudattu tänne. Nuku enää ikinä, ihan ku ne ei kummittelis mulle jo riittävästi ja nyt vielä joudun hylkää ne.

Mutta Riina, miksi et vuokraa itse tätä taloa?
Koska talvella tässä on pelkät lämmityskulut noin 3000e koska vuokraisäntä ei ole tehnyt tähän ikkunaremonttia (tai mitään muutakaan remonttia) vaikka niistä on valitettu kohta se 19 vuotta. Ja luultavammin koko mörskä menee sen vuoksi asumiskieltoon, koska yläkerran ikkunat eivät aukea = ei ole paloturvallinen.

Että haistakaa vittu kaikki.

Koska olen möyrinyt syvän masennusahdistusvitutushuutoitkun kourissa viimeisen suurin piirtein kuukauden, olen haudannut itseni roolipeleihin. Liityin Clicheen takasi mut eihän siellä ollukkaa kivvaa, sit liityin uusi legendaan ja siellä on kivaa ja nyt sit viime yönä jutustelin Suville Kuolosta ja tokasin että "joskus sitä vaa tekis mieli herättää kuolo henkiin" ja sit Suvi oli sillee "HERÄTÄ!!" ja olin sillee "ok" ja nyt se ois sitte tulossa. Pitää vaa ootella että sais vitusti massii, ku pitää päivittää webhotelli kalliimpaan versioon, että saa lisää tietokantoja ku mä en siedä mitää proboardsii tai palstanii tai muita kammotusfoorumeita. Tykkään tosta yhestä softasta millä on yks foorumi ja sillä haluun Kuolonkin uuden foorumin. Harmi vaa ku menee kauheen pitkään ennen ku saa sen rakennettuu mut ompahan aikaa mietiskellä ja pohdiskella kaikki juonikuviot selviksi, eikä jättää kesken roikkumaan hätäsenä niinku viimeks kävi.Oonko piirtäny, oonko? No oon.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti