sunnuntai 21. elokuuta 2016

Suffer and pleasure forever and everMä en jaksa vieläkää laittaa kännykästä kuvii tänne, vähänkö oon saamaton. Joskus ku innostun niin sitten tulee paljon kuvia. Tai paljon ja paljon, oon kuvannu oikeestaan tosi vähän nyt kesällä. Tänään käytin Vilhooki ekaa kertaa valjaissa pihalla, kun löysin ne pidemällä selkäosalla olevat H-valjaat, mutta en mä puhelinta ottanu mukaan. Pihalla vaa mietin koko ajan, että oispa pitäny ottaa kuvia tästä, mutta empäs jaksa hakea puhelinta.

Mutta hei niin, mäpäs en lopettanukkaa koulua! Nimittäin ku menin viime viikon torstaina käymään siellä, kun luokanvalvoja lupas keksiä ratkaisuja ja jos niitä ei ois löytynyt, niin oisin kirjottanut eropaperit. Sille sitten kerroin tästä, että olisin tahtonut käydä loput topit Viitasaarella tai Pihtiputaalla, ettei tarvitsisi muuttaa, mutta tää toinen opettaja keväällä lyttäs mun puheet. Niin sitten tää luokanvalvon kaa puhuttiin millasii paikkoja täällä on ja kerroin sille M-mainoksesta, koska siellä olin työkokeilussa ennen kuin lähdin tohon kouluun, niin lv innostu heti että toihan kuulostaa tosi hyvälle paikalle. Sitten se soitti sinne ja sieltä M-mainokselta muistettiin mut ja käy kuulemma tosi hyvin että meen sinne. Toinen mun huolen aihe sitten oli mun rästit, joita en saa tehtyä itsekseni ja kirjalliset tehtävät, niin LV sano että koska toi toppipaikka on sen verran monipuolinen, niin kuulemma mun tuskin tarvii tehä paljookaa rästei erikseen, kun voin suorittaa ne tekemällä hyvin hommia tuolla topissa (kuten kirjalliset tehtävätkin). Näillä näkymin mun pitäs niinku käydä olemassa mahdollisesti jossai vaihees muutama viikko koululla (tietenkin), mutta suurin osa opinnoista tulis tuolta topista eli jeee! Oon M-mainoksella joulukuun puoleen väliin asti ja sitte loppuvuos ja mahdollisesti ens vuoden alku sitten katotaan, että mitä tehdään ja miten tehdään. Mutta musta tulee sittenkin painotuotantoassistentti. JEEE!

Oon tässä yrittäny alottaa jo pakkaamista maailmanlopun farssin päämajalle siirtymiseks ja vittu tätä tavaraa riittää. Mulla palaa niin vitusti kiinni etenkin isosiskoon, joka osaa olla täydellinen skitsonarsistisairashomovittukulmikasvittusaatana halutessaan ja senhän voi kuvitella minkälaine vittupää se osaaki olla nyt ku se remontoi sitä vitun yläkertaa ja on väsyny ja perkele. Että jos selviin seuraavasta reilusta kuukaudesta hengissä niin se on ihme. Kaikilla on vaan kiire, eikä kukaan jaksa enää mitään ja tää on niin vitun ikävää. 

Yritän tässä oikeesti aktivoituu bloginkin puolella, mutta mä en vaa oikeesti jaksa kiinnostua tällä hetkellä, mutta ehkä tää helpottaa jossain välissä ku menee tää muuttohässäkän aiheuttama itsemurha alttius helvettiin ja jos pääsis arkeen kiinni ja jotain. Emmä tiiä, väsyttää ja tekee mieli tupakkia mutta poltin viime yönä loppuun. Ääääärärärärärä.

Ps. oon alkanu kuuntelee taas Sonataa niiiiin vitusti.

Sonata Arctica - In the Dark

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti